NOVO U PONUDI: Newline interaktivni zasloni osjetljivi na dodirNewline Interactive je inovativna i višestruko nagrađivana američka tvrtka koja proizvodi prvenstveno touchscreen interaktivne zaslone, ali i druge alate za poslovnu suradnju kao što su interaktivne ploče, dokument kamere, te prezentacijska softverska rješenja.

Newline je posvećen stvaranju proizvoda koji ne da su samo impresivnog dizajna i brojnih mogućnosti, već su također i izrazito jednostavna, tako da ih baš svatko može koristiti. Cilj tehnologije je učiniti Vaš život lakšim, a posao bržim, stoga Newline konstantno ulaže napore i razvija ideje i alate koji će učiniti upravo to - olakšati život i posao korisnika.

Newline interaktivni zasloni i nagrađivani intuitivni softveri pomoći će Vam da zablistate pred publikom, ali i da podignete svoju produktivnost na višu razinu. Doživite iskustvo sastanaka na impresivnom touchscreen, interaktivnom zaslonu, koji omogućuje cijelom timu interakciju i suradnju u prezentacijama!
 

Newline TRUTOUCH IB serija


dostupna u veličinama: 55''/65''/70”/80''
Full HD 1080p rezolucija
Ugrađen Android 4.2
Dodatni UPS PC (opcionalno)
WiFi dongle uključen
za učionice i sobe za sastanke
3 godine jamstvo

Newline TRUTOUCH UB serija


dostupna u veličinama: 65''/70”/86''
4K UHD rezolucija s HDMI 2.0
Ugrađen Android 5.0
Dodatni UPS PC (opcionalno)
10 točaka multi touch
visokokvalitetno rješenje za konferencijske dvorane
3 godine jamstvo

Newline TRUTOUCH X serija


dostupna u veličinama: 55''/70”
Full HD 1080p rezolucija
Ugrađen Android 4.3
TRUFLAT dizajn
10 točaka multi touch
Ugrađene 2 FullHD kamere i 4 mikrofona za video konferencijske pozive
Ugrađen UPS PC (Intel i5 (4210M), Intel Graphics HD 4600, 2.6 GHz, 8 GB, SSD 128 GB)
 

Zanimaju Vas touchscreen zasloni? Pogledajte detaljne specifikacije, cijene i modele!

 

Pronađite svoj Newline zaslon

 

Pametna suradnja


Surađujte s bilo kim, bilo kada! Doživite iskustvo sastanaka i predavanja na zaslonu koji omogućuje cijelom timu interakciju bez ograničenja, dijeleći ne samo zvuk i sliku, već i podatke i bilješke sa sastanka. Snažan, ugrađen PC* pohranjuje sve Vaše datoteke i podatke, a spremni su za korištenje u svakom trenutku, pritiskom jednog prsta. Newline zasloni kombiniraju napredne tehnologije i elegantan dizajn, kako bi se uklopili u bilo koji prostor, dok pozadinsko LED osvjetljenje osigurava najoštrije i najčišće slike, kako biste zadivjeli ostale sudionike sastanka ili predavanja. 


Nema ograničenja u interakciji s drugima


Newline zasloni s TRUTOUCH tehnologijom ponosno dolaze s potpuno tech-free olovkama koje možete koristiti za rad na zaslonu, a možete ih i izgubiti, te nastaviti raditi bez njih. Ako želite, možete koristiti svoj prst za bilješke, crtanje, komunikaciju i navigaciju po zaslonu, i to ne samo Vi, već i cijeli tim - istovremeno! Nema potrebe da brinete radi li ovoka, ima li baterije i jeste li ju izgubili. TRUTOUCH kombinira sve najnovije tehnologije u jedan zaslon, tako da imate sve što Vam je potrebno za produktivan sastanak. TRUTOUCH zasloni reagiraju na dodir na isti način kao telefoni i tableti, tako da možete dodirnuti, upravljati i komunicirati na isti način kao i s uređajima koje svakodnevno koristite. Multi-touch tehnologije dopuštaju da više korisnika istovremeno radi i piše na jednom zaslonu.


Video konferencija pritiskom prsta


Video konferencija nikada nije bila jednostavnija: Newline zasloni serije X imaju dvije ugrađene 1080p širokokutne kamere koje omogućuju da Vas svatko vidi kao da ste zajedno u prostoriji, dok mikrofoni produciraju kristalno jasan i čist zvuk, pritome blokirajuću okolnu buku i jeku. 


Spajajte i povezujte kako god želite


Svaki Newline TRUTOUCH model dolazi s više HDMI, USB i A / V ulaza, kao i komponentnih priključaka za mikrofone, zvučnike i multimedijalne playere, a moguće ih je kombinirati sa zidnim ili podnim, pomičnim stalkom.

 * Ugrađen UPS PC odnosi se samo na X seriju, dok je kod ostalih serija ugrađen dodatni PC Slot, a UPS PC se prodaje zasebno