Optoma 'Amazing Colour' tehnologija


Optoma, vodeći svjetski proizvođač projektora, najavio je integraciju 'Amazing Colour' tehnologije u svim novim modelima projektora, od najpovoljnijih entry level modela, do modela najviše rezolucije.

'Amazing Colour' tehnologija pruža bolje performanse boja, za sve namjene - bilo da je riječ o projektorima za posao, obrazovanje ili kućnu zabavu. Kombinacija te napredne tehnologije, brojne postavke i značajke uređaja omogućuju korisnicima uživanje u dugotrajnim, pouzdanim, preciznim i visokokvalitetnim bojama za najvjerniji prikaz slike.
 


Iznimna preciznost boja

Optoma projektori prikazuju točno sRGB / Rec. 709 boje za istinski prikaz boja, pružajući tako precizne, detaljne slike s realnim i prirodnim prikazom boja. Savršeno za poslovne prezentacije, edukacije, te prikaze filmova i fotografija.


Prilagođen vizualni doživljaj

Opremljeni s više načina prikaza, Optoma projektori pružaju korisnicima slobodu da odaberu najbolje postavke, ovisno o vrsti sadržaja koji se prikazuje. Svaki mod je fino podešen od strane Optominog stručnog tima, kako bi se osigurala vrhunske performanse boja.


Jamstvo boja

Optoma jamči da boja nikada neće izblijedjeti na njihovim projektorima, tako da korisnici mogu uživati u ​​dosljednim performansama boja, i to godinama.


DLP® BrilliantColor ™ tehnologija

DLP® BrilliantColor ™ tehnologija podiže razinu performansi boja i kvalitete slike. Ova tehnologija obrade nudi širi raspon boja, tako da je moguće proizvesti više od milijardu boja. Ona podržava kontinuirano procesiranje RGB (crvena, zelena, plava) boja zajedno s žutom, cijan i magentom. To daje realnu reprodukciju tonova kože, kao i milijune drugih boja.

Detaljnije o 'Amazing Colour' tehnologiji pročitajte u pdf prospetku.