Optoma EW675UTis: širokokutni, interaktivni, 3D projektor


Pretvorite zid ili školsku ploču u 3D interaktivnu površinu!  • interaktivno rješenje za učionice, predavaone ili sobe za sastanke
  • dijagonala slike 160 cm sa udaljenosti od samo 39 cm
  • trodimenzionalni prikaz slike u 3D tehnologiji
  • kristalno čista i sjajna slika živih boja uz 3200 ANSI lumena
  • impresivan zvuk ugrađenog stereo surround zvučnika od 10 W
  • brojne mogućnosti povezivanja


Vrijeme je da motivirate svoju publiku interaktivnom 3D tehnologijom pomoću projektora EW675UTis. Najnovija interaktivna tehnologija implementirana u ovaj nevjerojatan projektor u potpunosti zamjenjuje sustav klasičnog projektora i interaktivne bijele ploče.

Ovaj "3 u 1" projektor idealan je za bilo koju prezentacijsku ili edukacijsku prostoriju u obrazovnom i poslovnom okruženju. Posebno dizjaniran ultra širokokutni objektiv projicira sa samo 39 cm udaljenosti sliku u dijagonali od čak 160 cm, čime sprječava stvaranje sjene na projiciranoj slici, istovremeno štedeći prostor, što ga čini idealnim rješenjem i za manje prostorije ili učionice.

Projektor Optoma EW675UTis ima jačinu svjetlosti od 3200 ANSI lumena, te kontrast od 3000:1, što omogućuje vrlo jasnu i čistu sliku, a surround stereo zvučnik jačine 10 W jamči nesmetani audio doživljaj prezentacije.

U kompletu s projektorom dolazi i WizTeach interaktivni software koji pruža sve što je potrebno za interakciju s publikom i prezentacijom. Program sadrži više od 70 pojedinačnih alata za učenje i gotovo 3000 slika napravljenih za rad preko preglednika ili bilo koje druge aplikacije. "Standardni alati" uključuju olovku, marker i slično, "alati za matematiku" uključuju brojeve, mjerne jedinice, geometrijske oblike, kalkulator, ravnalo... "jezični alati" se odnose na riječi, korjene riječi, igre riječima i sve ostalo vezano uz svladavanje jezika, dok "zemljopisni alati" sadržavaju mape, karte, kompase, meteorološke oznake i slično. Raznolike mogućnosti korištenja software-a uključuju prezentacije za poslovne konferencije i nastavu.

Interaktivna olovka, koja dolazi sa projektorom je neizostavno pomagalo pri prezentaciji, odnosno predavanju. Uz pomoć ove olovke predavač je potpuno interaktivan: kontrolira miša, mijenja slajdove, crta ili piše.

Ovakva interaktivna tehnologija nudi ogroman potencijal za poboljšanje procesa učenja. Nastavnici postaju interaktivni sa svojim materijalima koji se projiciraju, i samim time mogu maksimalno uključiti i zainteresirati sve sudionike u proces učenja.