Optoma HD90 & HD91 - pristupačni High End LED projektori za kućno kino


Upoznajte najnovije, pristupačne High End LED projektore za kućno kino na tržištu - Optoma HD90 i HD91!Stvoreni za najzahtjevnije gledatelje, modeli HD90 i HD91 dižu ljestvicu visoko, postavljajući novi standard u kvaliteti slike koja naprosto oduzima dah - svaki put! Bilo da želite samo uživati u opuštenoj filmskoj večeri ili doživjeti adrenalinski 3D - Optoma HD90 ili HD91 su savršen izbor za nezaboravno iskustvo na zaista velikom zaslonu.

Koristeći čak 3 LED žarulje, pružaju poboljšanu kvalitetu slike uz širok raspon boja, bolje zasićenje i izuzetnu svjetlinu, pomoću odvojene crvene, plave i zelene LED diode, koje proizvode izrazito intenzivne, vjerne boje, koje gledatelja ostavljaju bez teksta.

Za razliku od tradicionalnih projektorskih lampi, LED tehnologija pruža dosljedne performanse boja, zadržavajući vrhunsku kvalitetu slike od prvog do zadnjeg dana, bez potrebe za skupim kalibracijama.

Također, njihova deklarirana svjetlina od 1200 ANSI lumena, će se, upravo radi korištenja sofisticirane LED tehnologije, u projekciji doimati kao dvosturko jače osvjetljenje, što omogućuje manje ambijentalno osvjetljenje, koje kod klasične žarulje ne bi bilo moguće.

Zahvaljujući LED tehnologiji, HD90 i HD91 nemaju potrebu za Colour Wheelom stoga je mogućnost stvaranja Rainbow eliminirana, a životni vijek same lampe produžen je na čak 20.000 sati, te troškovi održavanja svedeni na minimum. Također, budući da nema potrebe za zagrijavanjem i hlađenjem same lampe, omogućeno je izrazito brzo paljenje i gašenje projektora.

Doživite više u 3D-u, s ugrađenim 2D u 3D konverterom! Od sada možete uživati veeelikim igrama, omiljenim TV emisijama i filmovima u 3D-u za najbolje iskustvo, a najzagriženije filmofile razveseliti će podatak kako HD90 i HD91 imaju i mogućnost korištenja anamorfne leće.

Oba modela projektora, dobila su već brojne nagrade i priznanja, te najbolje ocjene na svim stranim recenzijama:

AV Forums

AV Forums nagradio je model HD91 oznakom "Highly Recommended" uz ocjenu 10/10 za 3D kvalitetu slike, te 9/10 za preciznost boja, ujednačenost slike i omjer uloženog - dobivenog.
Pročitajte recenziju.

Trusted Reviews

Slavni Trusted Reviews ocijenio dodijelio im je oznaku "Recommended", te ocjenu 9/10 za dizajn, kvalitetu i vrijednost za novac.
Pročitajte recenziju.

Projector Central

Projector Central dodijelio je ocjenu 5/5 za značajke, 4.5/5 za performanse i jednostavnost korištenja, te 4/5 za vrijednost.
Pročitajte recenziju.

Gadget Speak

Gadget Speak je model HD91 ocijenio sa 5/5 za performanse, 4/5 za značajke, jednostavnost korištenja i dizajn.
Pročitajte recenziju.

Detaljne karakteristike uređaja pogledajte na sljedećim poveznicama: HD90 ili HD91.

Za sve dodatne informacije, kao i za prezentacije samih uređaja, molimo da nas kontaktirate.