Optoma impresionirala s 3D hologramskim prikazom


 
Renomirani njemački Roncalli cirkus, podigao je granice imaginacije te doveo doživljaj cirkusa u moderno doba. U suradnji s Optomom pripremio je spektakularan 3D prikaz predstave koristeći se Optoma projektorima prikazujući živahne hologramske modele galopirajućih konja, klanjajućih slonova, idr. Impresivna arena koja se prostire na čak od 32m ostaila je bez daha publiku a ujedno oduševila borce za prava životinja.

Roncalli u suradnji s Bluebox su izabrali Optomu kao najbolje rješenje te su instalirali 11 Optoma ZU850 laserksih projektora za očaravajuću,živahnu hologramsku projekciju. 3D hologramski prikazi koji su vidljivi iz cijelog auditorija.


 

Visoke performanse ZU850, njegova superiorna reprodukcija boja, iznimno veliki kontrast od 2,000,000:1 te snažan laserski izvor svjetlosti od 8200 ANSI lumena, su se pokazali kao perfektno riješenje.

U kombinaciji s BX-CTA03 long throw objektivima, cijeli sustav im je omogućio detaljan prikaz galopirajućih konja, živahne boje slonova te iznimno veliku fleksibilnost.
 
Optomin ZU850 projektor sa superiornim reprodukcijama boja te 360 stupnjeva projekcije donjeo je Roncalli cirkusu novo modreno ruho tradicionalog cirkusa te veliki doživljaj za sve posjetitelje širom regije.