Optoma lansirala prvi laserski projektor s fiksnom lećama od 7.500 lumena


Optoma, svijetski lider u audiovizualnim rješenjima i proizvodima, danas je najavio lansiranje prvog laserskog WUXGA projektora s fiksnim lećama od 7.500 lumena ZU720T na svijetu.Pružajući visoku svjetlinu, preciznost boja, Optoma ZU720T idealno je rješenje srednje klase za mnoštvo profesionalnih instalacijskih rješenja, uključujući; digitalne reklame, zabava, projekcijsko mapiranje, velike konferencijske sobe, predavaonice i muzeje.

Prva takve vrste, Optoma ZU720T ima 4K i HDR10 kompatibilnost te omjer kontrasta 2.000.000: 1 za projiciranje vizualnih materijala s bogatim detaljima i svijetlim bojama.S ugrađenom korekcijom četiri kuta slike, uz načine instalacije od 360 stupnjeva i portret, ZU720T pruža veliki raspon pozicija montaže projektora u prostoru.

Fiksni dizajn telecentrične leće s potpuno motoriziranim pomicanjem, 1,8x ručnim zumom i fokusom, pruža fleksibilnost rješenja kao kod projektora sa izmjenjivim lećama po pristupačnoj cijeni. Integrirani Android OS i ugrađeni media player pretvaraju projektor u novu generaciju multi-medijalnih projektora s modernim i user-friendly sučeljem. Projektiran s DuraCore tehnologijom, ZU720T također ima zapečaćeni optički motor s IP5X certifikatom za rad bez prašine i mogućnosti rada 24/7, nudeći istinski projekciju bez održavanja do 30.000 sati snažnih performansi u eko načinu.

James Fursse, tehnički voditelj proizvoda u tvrtki Optoma Europe, komentirao je: „Kao prvi svjetski kompaktni, fiksni objektiv, WUXGA laserski projektor od 7500 lumena, ZU720T definira novi standard za profesionalna i poslovna rješenja za projekciju sa svojom velikom svjetlinom, kompaktnim dizajnom i tihim radom i nenadmašna fleksibilnost - daleko nadmašujući ostale proizvode na tržištu u pogledu performansi i cijene. "Fursse je dodao: „Dizajniran da udovolji potrebama performansi gotovo svake profesionalne instalacije, ZU720T je opremljen raznim značajkama potrebnim za prevladavanje svih instalacijskih izazova, uključujući 4K i HDR kompatibilnost, zum od 1,8x i potpuno motorizirani pomak leće . Uz to, uključen je HDBaseT ™ ulaz za pojednostavljivanje zahtjeva za kabliranjem i smanjenje složenosti instalacije, što rezultira uštedom vremena i smanjenjem troškova.

"Dizajniran za neprekidni 24-satni rad bez održavanja, ZU720T uistinu je rješenje koje odgovara i zaboravi."