Optoma predstavila laserski 4K UHD projektor za kućnu zabavu i igranje


Optoma je predstavila Optoma UHZ35ST, širokokutni laserski 4K UHD projektor za kućnu zabavu i igranje nakon popularnog UHD35STx. Sa svojim vanjskim napajanjem i raznim nadogradnjama značajki, UHZ35ST nudi veću pouzdanost, prenosivost i energetsku učinkovitost od svojih prethodnika.

S 3.500 lumena, omjerom kontrasta od 500.000:1 i DuraCore laserskim izvorom svjetlosti, Optoma UHZ35ST pruža visoku svjetlinu, vrhunske performanse boja, impresivnu fleksibilnost instalacije i dug životni vijek do 30.000 sati u Eco načinu rada za rad bez održavanja . S objektivom kratkog dometa korisnici mogu prikazati slike veličine do 100 inča s udaljenosti od nekoliko stopa od zaslona, ​​što omogućuje gledanje na velikom zaslonu i jednostavno postavljanje u različitim postavkama. UHZ35ST također ima kompaktan dizajn i 34% je manji od UHD35STx, što ga čini najkompaktnijim projektorom u svojoj klasi.Opremljen horizontalnim i okomitim trapezoidnim iskrivljenjem, kao i radom od 360° i portretnim načinom rada, UHZ35ST jamči fleksibilnu instalaciju u gotovo bilo kojoj orijentaciji i mjestu sa svojim malim, laganim otiskom. Dizajnirano imajući na umu okoliš, kućište UHZ35ST izrađeno je od 50% materijala recikliranih nakon upotrebe (PCR) kako bi se osigurala ekološka održivost. ³

UHZ35ST također pruža nevjerojatne ulazne odgovore koji su danas bez premca u projekcijama potrošača. S četiri puta većom standardnom brzinom osvježavanja od 240Hz u 1080p i ultra niskim ulaznim kašnjenjem od 4ms za PC igranje, UHZ35ST daje okorjelim igračima konkurentsku prednost sa svojom kristalno jasnom slikom u svakoj točki akcije i glatkim i brzim iskustvom igranja.