Optoma predstavila niz inovacija na ISE 2016.


Prošlog tjedna održao se najveći tehnološki sajam, ISE (Integrated Systems Europe) u Amsterdamu. Optoma je svoje proizvode izlagala u 5 različitih zona: 4K, HLD, korporativna i edukacijska rješnja, ProScene rješenja, te home cinema.


U 4K zoni predstavljen je prvi tvrtkin single-chip DLP 4K UHD projektor, koji donosi više od osam milijuna piksela na zaslonu s četiri milijuna ogledala. Svako ogledalo je sposobno za prebacivanje više od 9.000 puta u sekundi, stvarajući dva različita i jedinstvena piksela na zaslonu u svakom kadru, dostavljajući tako potpunu, istinsku 4K UHD rezoluciju.

U zoni ProScene rješenja, predstavljen je najjači instalacijski model projektora - WU1500, WUXGA rezolucije, te 12 000 ANSI lumena, dizajniran za rad 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Svakako je najviše pozornosti privukao F1 simulator kojeg su posjetitelji mogli isprobati, a sastojao se od 3 LED modela projektora ML7500e. Osim toga, predstavljeni su interaktivni Full HD projektori, home cinema modeli, laserska tehnologija projekcije, NuForce audio uređaji, ali brojna druga rješenja koja možete pogledati u video zapisu!