Optoma predstavila poslovne projektore ZU920T I ZU920TST


Na Infocommu u Las Vegasu, NV, Optoma, broj jedan u svijetu za digitalnu obradu svjetla (DLP), predstavila dva nova WUXGA laserska projektora visoke svjetline eksplicitno dizajnirana za obrazovna i korporativna tržišta. Ovi novi, snažni Optoma projektori pod nazivom ZU920T i ZU920TST veliki su dodatak Optominoj DuraCore liniji laserskih projektora. Optoma DuraCore laserski projektori za instalaciju precizno su konstruirani za isporuku iznimno realističnih, bogatih slika tijekom godina neprekidnog rada 24/7. Ovi projektori su dizajnirani da održavaju dosljedan izlaz svjetla bez obzira na orijentaciju ugradnje.

Dizajnirani za tržište profesionalne instalacije, ZU920T i ZU920TST WUXGA laserski projektori s fiksnom lećom dizajnirani su za pouzdanost. Ova dva nova projektora sadrže vrhunsku Optoma tehnologiju snimanja koja pruža veliku svjetlinu, točnu reprodukciju boja, fleksibilnost instalacije i pouzdanost. Ovi novi projektori dizajnirani su da isporuče zadivljujuće slike i da vaš sadržaj izgleda zadivljujuće. Ova nova serija projektora nastavak je Optomine nagrađivane serije projektora ZU720T, nova serija ZU920T nudi najbolje značajke i prednosti svog prethodnika, uključujući visoku svjetlinu, preciznost boja i tihi rad.“Na temelju uspjeha serije ZU720T, oduševljeni smo što možemo proširiti našu liniju DuraCore laserskih ProScene projektora, koji će dodatno odgovoriti na različite potrebe naših ProAV kupaca,” rekao je Jeffrey Perry, voditelj proizvoda u Optomi.

Nagrađen “Best of Show” na InfoComm 2022, ZU920TST nudi impresivnu alternativu omjera kratkog dometa 0,65:1 dizajniranu da omogući korištenje projektora u širokom rasponu scenarija instalacije i profesionalnih okruženja. To uključuje digitalne signalizacije kratkog dometa, spajanje rubova, projekcijsko mapiranje, simulaciju i impresivne instalacije.
 
Iako su ovi projektori prvenstveno dizajnirani za profesionalno tržište, i ZU920T i ZU920TST su 4K kompatibilni. Osim toga, ZU920T i ZU920TST nude HDR kompatibilnost. Visoki dinamički raspon (HDR) omogućuje veći kontrast između svijetlih i tamnih područja prikazane slike. HDR projektori pokazuju suptilnije detalje i širi raspon boja od projektora standardnog dinamičkog raspona (SDR) i predstavljaju boje bliže onima koje naše oči obično mogu vidjeti. Sposobni primati i prikazivati ​​HDR metapodatke, Optoma HDR kompatibilni projektori omogućuju vam da vidite mnogo više detalja i teksture. Objekti izgledaju čvršće i životnije, a dodatni detalji stvaraju veći osjećaj dubine. To je kao gledanje kroz prozor.ZU920T i ZU920TST mogu prikazati 9.800 lumena i omjer kontrasta od 3.000.000:1, stvarajući realistične slike s bogatim detaljima i svijetlim bojama. Dizajnirana da zadovolji potražnju za proizvodima visoke svjetline koji ne zahtijevaju izmjenjive leće, serija ZU920T nudi fiksni, telecentrični dizajn objektiva s potpunim motoriziranim pomakom objektiva i 1,6x motoriziranim zumom i fokusom. Pruža istu fleksibilnost rješenja za izmjenjive leće po pristupačnim cijenama.

Poput ostalih Optoma projektora koji imaju tehnologiju DuraCore, projektori serije ZU920T otporni su na prašinu s optičkim motorom s certifikatom IP5X. Ova IP zaštita omogućuje rad projektora 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, nudeći istinsku projekciju bez održavanja i do 30.000 sati snažne izvedbe u Eco načinu rada. S Optominim inovativnim tehnikama hlađenja laserske diode, projektor radi učinkovitije, troši manje energije te je kompaktan i tih u usporedbi s projektorima na bazi lampe. Ova kombinacija osigurava dug životni vijek i izvanrednu, dosljednu visoku svjetlinu. ZU920T i ZU920TST sposobni su za kontinuirani 24-satni rad i imaju ugrađeno spajanje rubova, savijanje, korekciju u četiri kuta, 360 stupnjeva i portretne načine instalacije, serija ZU920T pruža vrhunsku svestranost za prilagodbu čak i najsloženijih instalacija .

"Dizajniran da ispuni potrebe izvedbe gotovo svakog ProAV segmenta, naša potpuna linija WUXGA laserskih projektora visoke svjetline s fiksnim lećama nudi našim krajnjim korisnicima niz robusnih rješenja za prikaz koji pojednostavljuju instalacije i poboljšavaju vizualno iskustvo", rekao je Jeffrey Perry, voditelj proizvoda u Optomi.
Optoma Management Suite (OMS)™ dostupan je na ZU920T i ZU720TST serijama kao dodatno rješenje s dodanom vrijednošću. OMS nudi IT administratorima i tehničarima udaljenu platformu u stvarnom vremenu za istovremeno praćenje, upravljanje i dijagnosticiranje više zaslona. OMS omogućuje tehničarima da provjere status i naprave konfiguracije za optimizaciju performansi i emitiranje hitnih poruka, upozorenja ili najava na zaslonima na licu mjesta.