Optoma predstavila svestrani 4K UHD projektor za kućnu zabavu


Optoma UHD55 donosi privlačan sadržaj na velikom ekranu za nevjerojatna zabavna iskustva. Optoma, br. 1 4K UHD projekcijska marka u svijetu* i br. 1 DLP® projekcijska marka u Americi i svijetu, nastavlja svoju predanost pružanju najboljeg doživljaj kućne zabave uz predstavljanje Optoma UHD55 pametnog istinskog 4K UHD projektora.

Uronite u pravo 4K UHD kinematografsko iskustvo kod kuće kroz zadivljujuće slike veće od života uz Optoma UHD55. Uz svjetlinu od 3600 lumena, možete uživati ​​u filmovima s uključenim svjetlima ili navečer. Uz impresivan omjer kontrasta od 1.200.000:1, UHD55 je kompatibilan s visokim dinamičkim rasponom (HDR) i HLG-om za svjetlije bijele i dublje crne boje, što rezultira briljantnom bojom sa 97% pokrivenosti DCI-P3 u načinu širokog raspona boja s uključenim zatvaračem, poboljšavajući cjelokupno iskustvo gledanja.Za entuzijaste igara, Optoma UHD55 nudi ugrađeni poboljšani način igranja za nevjerojatno brzo vrijeme odziva od 16 ms u 4K pri 60 Hz i 4 ms u 1080p pri 240 Hz, osiguravajući glatko i impresivno iskustvo igranja. Osim toga, UHD55 nudi značajke pametne integracije tehnologije, uključujući besprijekornu integraciju u pametne domove s kompatibilnošću Amazon Alexa i Google Assistant.

Nudeći elegantan i kompaktan dizajn, Optoma UHD55 pruža svestranu projekciju i jednostavno dijeljenje sadržaja pritiskom na gumb s aplikacijom Creative Cast koja vam omogućuje bežični prikaz slika, dokumenata i videozapisa s do četiri uređaja.

"Ostajemo predani ispunjavanju zahtjeva za fleksibilnim zaslonskim rješenjima koja su se proširila na tržištu kućne zabave tijekom pandemije. Nova Optoma UHD55 kombinira vrhunske značajke kako bi zadovoljila potrebe ljubitelja kućne zabave, pružajući kvalitetu slike , performanse i funkcionalnost – sve po tržišno vodećoj cijeni“, rekao je Allen Pestell, voditelj marketinga proizvoda, Optoma.

Napravljen za instalaciju bez muke, Optoma UHD55 nudi vertikalni pomak objektiva, 1,3x zum i 3x3 iskrivljavanje kako bi se osiguralo besprijekorno postavljanje u bilo kojem okruženju. UHD55 također ima dva HDMI 2.0 ulaza za povezivanje s najnovijim 4K UHD uređajima, kao i RS-232 povezivanje.

Dodatne značajke Optoma UHD55 uključuju:

✔ Rezolucija: 3480 x 2160 True 4K UHD
✔ Svjetlina: 3.600 ANSI lumena
✔ Omjer kontrasta: 1.200.000:1
✔ Izvor svjetla: Lampa, do 15.000 sati rada u Dynamic Black načinu rada
✔HDR i HLG kompatibilan
✔ Podrška za širok raspon boja: 97% DCI-P3
✔ Kompatibilnost pametnog doma s kompatibilnošću Amazon Alexa, Google Home i IFTTT
✔ 1,3x optički zum
✔ Horizontalna i okomita korekcija trapezoidnosti, vertikalni pomak leće i 3x3 iskrivljavanje