Optoma proširila asortiman profesionalnih laserskih projektora


Optoma, vodeći svjetski proizvođač pprojektora najavio je dva nova dodatka svojoj ponudi DuraCore laserskih ProScene projektora za tržište profesionalnih instalacija, ZU820T i ZU725T. Snažnih 8800 lumena, odnosno 7800 lumena, Optoma ZU820T i ZU725T WUXGA projektori najnoviji su dodaci Optominoj liniji ProScene, pridružujući se projektorima ZU920T i nagrađivanim ZU920TSTprojektorima. 

ZU820T i ZU725T nude značajke i prednosti svojih prethodnika, uključujući visoku svjetlinu, preciznost boja i tihi rad, zajedno s 4K i HDR kompatibilnošću. Kao rješenje srednje klase, ovi projektori idealni su za različita profesionalna okruženja i primjene, uključujući bogomolje, zabavu, impresivne instalacije, digitalno označavanje, mapiranje projekcija i simulaciju.S impresivnim omjerom kontrasta od 3.000.000:1, ZU820T i ZU725T proizvode realistične slike s bogatim detaljima i živim bojama. Napravljeni s DuraCore tehnologijom, ovi laserski projektori imaju IP5X certificirane optičke motore otporne na prašinu za rad 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, nudeći pravu projekciju bez održavanja do 30.000 sati snažnih performansi u ekološkom načinu rada.

Fleksibilnost i pouzdanost su ispred i u središtu ovih projektora, uključujući potpuno motorizirani zum, fokus i pomak leće za besprijekorne postavke. Dodatno, s ugrađenim stapanjem rubova, iskrivljenjem, korekcijom četiri kuta, kao i horizontalnom i okomitom korekcijom trapezoidnog iskrivljenja, ZU820T i ZU725T potpuno su opremljeni za prilagodbu čak i najsloženijim instalacijama.