Optoma proširila ponudu WUXGA profesionalnih laserskih projektora


Optoma predstavila je tri nova WUXGA laserska projektora visoke svjetline za tržište profesionalnih instalacija. Modele Optoma ZU607TST, ZU607T i ZU707T. Sa 6.000, 6.500 i 7.000 lumena svjetline, projektori daju zapanjujuću svjetlinu, svestranost, fleksibilnu instalaciju i realistične slike, idealne za svako profesionalno okruženje.

Svestrani za različite scenarije krajnjih korisnika, serija laserskih projektora ZU607T i ZU707T WUXGA donosi nevjerojatno svijetle slike u prostore uključujući velike prostore, učionice visokog obrazovanja i predavaonice, muzeje, bogomolje, digitalne natpise i impresivne instalacije. Za profesionalce koji traže alternativu kratkog dometa, ZU607TST ima omjer kratkog dometa od 0,58:1 za slike veličine do 300 inča, što je idealno za sve izazovne instalacije.

Za prikaz detaljnih slika, projektori ZU607TST, ZU607T i ZU707T imaju superioran omjer kontrasta od 300.000:1, uz 4K i HDR kompatibilnost za projiciranje oštrih slika s ultra-bogatim, točnim bojama. Za zadivljujuća 3D iskustva, poput onih u muzejima i drugim velikim prostorima, projektori također pružaju punu 3D podršku iz gotovo svih izvora.

Uz dodatnu kontrolu i fleksibilnost povezivanja HDBaseT 3.0, ZU607TST, ZU607T i ZU707T pristupačna su rješenja za bilo koju malu do složenu instalaciju. Projektori su opremljeni DuraCore tehnologijom za dugotrajno korištenje, koriste napredne tehnike hlađenja laserske diode i imaju optički motor otporan na prašinu IP6X certificiran za 24/7 rad bez održavanja i projekciju do 30 000 sati u ekološkom načinu rada. Izazovne instalacije postaju povjetarac s nizom korisnih instalacijskih značajki kao što su korekcija četiri kuta, okomito automatsko trapezoidno iskrivljenje te načini projekcije od 360 stupnjeva i portretni.

Rješenje s dodanom vrijednošću, Optoma Management Suite (OMS)™ dostupno je na projektorima ZU607TST, ZU607T i ZU707T, nudeći IT administratorima i tehničarima udaljenu platformu u stvarnom vremenu za praćenje, upravljanje i dijagnosticiranje više zaslona istovremeno, bilo da su na ista mreža. Pomoću OMS-a tehničari mogu provjeriti status i napraviti konfiguracije za optimizaciju performansi i emitirati hitne poruke, upozorenja ili najave preko projektora na licu mjesta.