Optoma proširuje nagrađivanu liniju CinemaX sa CinemaX D2 serijom


Optoma je nedavno lansirala Optoma CinemaX D2 seriju, svoju sljedeću generaciju pravih 4K UHD projektora za kućno kino po atraktivnim cijenama. Uživajte u pristupu više od 400.000 filmova, TV emisija, sportovima uživo i reproducirajte glazbu i igrice na internetu, pa čak i prilagodite svoj početni zaslon za prikaz vaših omiljenih aplikacija** uz CinemaX D2 Smart, projektor ultra kratkog dometa visoke svjetline, zadivljujuće kvaliteta slike i realistične slike za vrhunsko kino iskustvo.Iskoristivši povratne informacije kupaca o svom nagrađivanom projektoru CinemaX P2, Optoma je dizajnirala projektore CinemaX D2 i CinemaX D2 Smart za proizvodnju bogatih detalja i isporuku realistične kvalitete slike za gledanje vrhunske kućne zabave. Obraćajući se širokom spektru potreba za sadržajem igara, projektori CinemaX D2 opremljeni su Enhanced Gaming Modeom, omogućujući ljubiteljima igara da dožive vizualne slike bez zamućenja i niske kašnjenja uz vrijeme odziva od 16ms u 4K na 60Hz i 4ms u 1080P na 240Hz za konkurentska prednost u igri.

Koristeći Texas Instruments DLP® tehnologiju i Optominu DuraCore lasersku tehnologiju, projektori Optoma CinemaX D2 serije pružaju nevjerojatna iskustva na velikom platnu sa staklenom lećom ultra kratkog dometa koja baca slike do 100 inča s manje od jedne stope udaljenosti od projekcijske površine. . Optoma CinemaX D2 projektori također imaju eARC (Enhanced Audio Return Channel) audio s podrškom za Dolby Atmos prolaz, kao i RS-232 povezivanje i tri HDMI 2.0 ulaza."Potrošači traže fleksibilnu i jednostavnu za korištenje TV zamjenu za kućnu zabavu kako bi uživali u svom sadržaju, filmovima i TV programima u bilo kojem prostoru, osobito u manjim sobama, ili se kretali iz sobe u sobu. Budući da je Optoma predstavila svoj prvi model ultra kratkog dometa u 2019. dobili smo vrijedne povratne informacije od naših kupaca i uključili ova poboljšanja u našu novu seriju CinemaX D2 kako bismo nastavili isporučivati ​​najbolje istinsko 4K UHD iskustvo kućnog kina po atraktivnim cijenama,” rekla je Maria Repole, voditeljica marketinških komunikacija, Optoma.

CinemaX D2 projektori također imaju 3.000 lumena, omjer kontrasta od 1.800.000:1 i HDR i HLG kompatibilnost u elegantnom, kompaktnom dizajnu, dostupni u crnoj ili bijeloj kućištu, zajedno s jednim daljinskim upravljačem za projektor, koji također aktivira pametne aplikacije.