Optomini novi ZW350ST i ZH350ST laserski projektori


Optoma, vodeći svjetski proizvođač vizualnih rješenja i br. 1 4K UHD i DLP® brend u svijetu, predstavila je modele ZW350ST i ZH350ST, dva nova ultrakompaktna DuraCore laserska projektora kratkog dometa dizajnirana da visoku svjetlinu, pouzdanost i vrhunsku tehnologiju slike u konferencijske sobe, sobe za sastanke i druge korporativne prostore.

ZW350ST i ZH350ST su Optomini najkompaktniji WXGA odnosno 1080p laserski projektori do danas, koji pružaju snažnu izvedbu slike s fleksibilnim značajkama instalacije i širokim mogućnostima povezivanja u elegantnom, kompaktnom obliku, do 34% manjem od prethodni modeli Optoma.(²) Kao dodatnu prednost, novi modeli imaju vanjsko napajanje, nudeći veću pouzdanost, prenosivost i energetsku učinkovitost.



Kako bi podržali Optominu predanost održivosti, projektori ZW350ST i ZH350ST jamče do 30 000 sati rada po nižoj cijeni i gotovo bez održavanja s DuraCore laserskim izvorom svjetlosti projektora, smanjujući potrošnju energije do 45% u usporedbi s Optominom lampom. projektori.(³) Dizajnirani imajući na umu okoliš, kompaktni proizvod i veličine pakiranja dopuštaju 2x više proizvoda koji se nose po spremniku kako bi se smanjio logistički ugljični otisak3, a samo pakiranje sadrži do 97% materijala koji se mogu reciklirati.



S 3.600, odnosno 3.500 lumena i dinamičkim omjerom kontrasta od 2.000.000:1, projektori Optoma ZW350ST i ZH350ST proizvode oštre i žive slike s nevjerojatnom preciznošću boja. Sa svojom kratkom dometnom udaljenosti, ovi projektori daju svijetle prezentacije na velikom ekranu zapanjujuće jasnoće sa udaljenosti od samo nekoliko stopa. Opremljeni trapezoidnim iskrivljenjem te radom od 360 stupnjeva i portretnim načinom rada, projektori ZW350ST i ZH350ST također jamče fleksibilnu instalaciju u gotovo bilo kojoj orijentaciji.