Organizirate poslovni događaj? Dođite u kongresni centar Forum Zagreb!Organizacija poslovnih događaja ne mora biti stresna! Važne evente i njihovu organizaciju prepustite profesionalcima koji imaju dugogodišnje iskustvo u organiziranju društvenih i poslovnih događanja - kongresnom centru Forum Zagreb!
Ovaj kongresni centar smješten je u ekonomskom i gospodarskom srcu Zagreba, poslovnom centru Green Gold. Na više od 1.200m2 moderno uređenog prostora, s 8 višenamjenskih i dimenzijski prilagodljivih kongresnih dvorana opremljenih vrhunskom tehnologijom, uz kvalitetnu i individualiziranu podršku stručnog tima od planiranja do realizacije – FORUM Zagreb je najbolji izbor za organizaciju poslovnih i društvenih događanja.

Prostornim mogućnostima i popratnim uslugama ovaj je prostor pogodan za održavanje seminara, konferencija, poslovnih radionica, promocija novih proizvoda, video konferencija, poslovnih i društvenih primanja i slično.


Podrška & stručni savjetnik

Dugogodišnje iskustvo u kongresnoj industriji i veliki broj organiziranih događanja, čini FORUM Zagreb odličnim stručnim savjetnikom za organizaciju svih vrsta poslovnih i društvenih događanja. Postojeće iskustvo redovito se nadograđuje stručnim usavršavanjem svih djelatnika, a direktorica je i nositeljica certifikata CCMEP (Certified Croatian Meetings and Events Professional) Hrvatske udruge profesionalaca kongresnog turizma. Ovdje ćete savjete oko odabira veličine dvorane i njenog postava i uređenja, kao i savjete prilikom odabira audiovizualne opreme i tehnologije te lokacije i vrsti pauza – dobiti potpuno besplatno!


Vrhunska oprema & najnovije tehnologije

Konferencija, seminar, edukacija ili samo poslovni sastanak u današnje su vrijeme nezamislivi bez podrške audio/video tehnologije. Od onog najosnovnijeg, kao što je brza i dostupna internetska mreža, preko kvalitetnih projektora, projekcijskih platna, pametnih ploča, interaktivnih zaslona, razglasa, mikrofona i dr. sve do opreme za video konferenciju ili simultano prevođenje, ali i stručna tehnička podrška naših audio / video stručnjaka.
 

Virtualno prošečite kongresnim centrom Forum Zagreb
...ili posjetite njihovu web stranicu!
 

FORUM Zagreb kongresni centar