Ormar punjač za tablete - nezaobilazan alat za svaku e-školu i pametan ured


Upotreba tableta u nastavnom procesu, ali i u poslovanju je zbilja revolucionarno, no kako svakodnevno pohraniti 25-30 tableta na sigurno, zaštićeno mjesto, te voditi brigu kako bi svi uređaji idućeg dana bili napunjeni i spremni za upotrebu? Aver ormar-punjači su vrlo jednostavno i efikasno, a opet sigurno rješenje za pohranu, punjenje i sinkronizaciju  laptopa, tableta, Chromebook-ova i/ili iPad uređaja!

Aver kolica i ormari za punjenje i sinkronizaciju tableta/laptopa, izrazito su user-friendly i jednostavna za korištenje, a podržavaju istodobno punjenje iPad i Android uređaja. Ovisno o modelu moguće je pohraniti, puniti i sinkronizirati istovremeno do 40 tableta, laptopa, pametnih telefona, i sl. Svi uređaji su dizajnirani prvenstveno za sigurnost djece, te izuzetno dobro prilagođeni čak i za korištenje u najnižim razredima. Osim samog punjenja, kolica i ormari za punjenje su idealno rješenje za zaštitu uređaja od krađe i oštećenja.

 


Dizajn siguran za djecu

Čelični okvir kolica zavaren je u metalni okvir, bez vijaka, nakon čega su šavovi izglađeni, zaobljeni i prekriveni zaštitnom plastikom, ne ostavljajući izložene kutove ili oštre rubove. Zglobovi na čeličnim, dvokrilnim vratima, pametno su postavljeni na unutarnjoj strani vrata kako bi zaštitili učenike od potencijalnih ozljeda.

Brzo i sigurno punjenje

Mogućnost istovremenog punjenja do 40 iPad-a, laptopa, Android i/ili Windows® tableta. Jamstvo na električne dijelove kolica je 5 godina, što korisniku daje dodatnu sigurnost, dok je jamstvo na sama kolica čak 10 godina.Pametno punjenje & sinkronizacija

Inteligentni sustav punjenja optimizira ukupno vrijeme punjenja uz dinamičku ocjenu potrebne snage, svakoj od 4 zasebne zone, te učinkovito dodjeljuje struju uređajima kojima je to najpotrebnije. Osim toga, 4 LED indikatora prikazuju status svake zone zasebno. Također, možete brzo sinkronizirati uređaje istovremeno, čime štedite dragocjeno vrijeme i trud.

Sigurnost i zaštita od krađe

Kolica su izrazito kompaktna i sigurna, te pružaju potpunu zaštitu od oštećenja i krađe. Vrlo su čvrsta i kompaktna, s čeličnom konstrukcijom te odličnim mehanizmom za zaključavanje na 3 točke, čime je Vaša najvrednija ICT investicija potpuno zaštićena.


 

Police koje se izvlače

Utori za pohranu i punjenje, izrazito su prilagodljivi, kako bi odgovarali različitim dimezijama prijenosnih uređaja i laptopa, a smješteni su na 3 razine, odnosno na tri police koje se mogu izvući prema van, olakšavajući tako upravljanje i korištenje.
 

Provjera statusa u tren oka

Indikator statusa upotrebljava LED svjetla u boji, tako da nastavnici, učenici i zaposlenici mogu vidjeti status svakog uređaja čak i kada su vrata zaključana.

 Jednostavno korištenje

Dvostruka ergonomska ručka, te izrazito tihi, visokokvalitetni kotači omogućuju vrlo jednostavno prenošenje kolica za punjenje, dok njihovo korištenje ne može biti jednostavnije - samo priključite željeni uređaj!


 


Istražite različite modele kolica i/ili ormara za punjenje i sinkronizaciju tableta!