Ormar punjač za tablete
Aver ormar-punjači su vrlo jednostavno i efikasno, a opet sigurno rješenje za pohranu, punjenje i sinkronizaciju  laptopa, tableta, Chromebook-ova i/ili iPad uređaja! Ovisno o modelu moguće je puniti različiti broj tableta, laptopa, pametnih telefona, isl. Punjači podržavaju istodobno punjenje IOS i Android tableta.U nastavku pogledajte koje su glavne karakteristike Aver kolica i/ili ormara za punjenje i sinkronizacijuDizajn siguran za djecu

Čelični okvir kolica zavaren je u metalni okvir, bez vijaka, nakon čega su šavovi izglađeni, zaobljeni i prekriveni zaštitnom plastikom, ne ostavljajući izložene kutove ili oštre rubove. Zglobovi na čeličnim, dvokrilnim vratima, pametno su postavljeni na unutarnjoj strani vrata kako bi zaštitili učenike od potencijalnih ozljeda.
Brzo i sigurno punjenje

Mogućnost istovremenog punjenja do 40 iPad-a, laptopa, Android i/ili Windows® tableta. Jamstvo na električne dijelove kolica je 5 godina, što korisniku daje dodatnu sigurnost, dok je jamstvo na sama kolica čak 10 godina.Pametno punjenje & sinkronizacija

Inteligentni sustav punjenja optimizira ukupno vrijeme punjenja uz dinamičku ocjenu potrebne snage, svakoj od 4 zasebne zone, te učinkovito dodjeljuje struju uređajima kojima je to najpotrebnije. Osim toga, 4 LED indikatora prikazuju status svake zone zasebno.
Sigurnost i zaštita od krađe

Kolica su izrazito kompaktana i sigurna, te pružaju potpunu zaštitu od oštećenja i krađe. Vrlo su čvrsta i kompaktana, s čeličnom konstrukcijom te odličnim mehanizmom za zaključavanje. 


Jednostavno korištenje

Dvostruka ergonomska ručka, te izrazito tihi, visokokvalitetni kotači omogućuju vrlo jednostavno prenošenje kolica za punjenje, dok njihovo korištenje ne može biti jednostavnije - samo priključite željeni uređaj! 
 
PONUDA ORMARA PUNJAČA
Kompletna ponuda ormara punjača, s detaljnim specifikacijama i cijenama. Ukoliko neki od proizvoda nije naveden, molimo da nas kontaktirate.
 
 
Neobavezna usluga izrade idejnog rješenja i odabira odgovarajuće opreme za opremanje vašeg AV sustava
Brza i profesionalna usluga montaze i spajanja opreme provjera ispravnosti te edukacija korisnika
Osigurana tehnička podrška i servis opreme unutar i nakon jamstvenog roka
Nudimo mogućnost najma audio-video opreme po povoljnim cijenama i uvjetima