Ormari punjači za tablete
Aver TabSync kolica za punjenje i sinkronizaciju tableta/laptopa, izrazito su user-friendly i jednostavna za korištenje, a podržavaju istodobno punjenje iPad i Android tableta. Ovisno o modelu moguće je puniti različiti broj tableta, laptopa, pametnih telefona, isl. Svi uređaji su dizajnirani prvenstveno za sigurnost djece, te izuzetno dobro prilagođeni čak i za korištenje u najnižim razredima. Saznajte višeU nastavku pogledajte koje su glavne karakteristike Aver kolica i/ili ormara za punjenje i sinkronizacijuDizajn siguran za djecu

Čelični okvir kolica zavaren je u metalni okvir, bez vijaka, nakon čega su šavovi izglađeni, zaobljeni i prekriveni zaštitnom plastikom, ne ostavljajući izložene kutove ili oštre rubove. Zglobovi na čeličnim, dvokrilnim vratima, pametno su postavljeni na unutarnjoj strani vrata kako bi zaštitili učenike od potencijalnih ozljeda.
Brzo i sigurno punjenje

Mogućnost istovremenog punjenja do 40 iPad-a, laptopa, Android i/ili Windows® tableta. Jamstvo na električne dijelove kolica je 5 godina, što korisniku daje dodatnu sigurnost, dok je jamstvo na sama kolica čak 10 godina.Pametno punjenje & sinkronizacija

Inteligentni sustav punjenja optimizira ukupno vrijeme punjenja uz dinamičku ocjenu potrebne snage, svakoj od 4 zasebne zone, te učinkovito dodjeljuje struju uređajima kojima je to najpotrebnije. Osim toga, 4 LED indikatora prikazuju status svake zone zasebno.
Sigurnost i zaštita od krađe

Kolica su izrazito kompaktana i sigurna, te pružaju potpunu zaštitu od oštećenja i krađe. Vrlo su čvrsta i kompaktana, s čeličnom konstrukcijom te odličnim mehanizmom za zaključavanje. 


Jednostavno korištenje

Dvostruka ergonomska ručka, te izrazito tihi, visokokvalitetni kotači omogućuju vrlo jednostavno prenošenje kolica za punjenje, dok njihovo korištenje ne može biti jednostavnije - samo priključite željeni uređaj!
 
 

Istražite različite modele kolica i/ili ormara za punjenje i sinkronizaciju tableta!
 

   
 Kako naša tvrtka može unaprijediti Vaše poslovanje?


U našoj ponudi možete pronaći kompletnu audio video, multimedijalnu i prezentacijsku opremu, potrebnu za opremanje učionica, ureda, soba za sastanke i konferencijskih dvorana i slično. Naše stručno i educirano osoblje s više od 12 godina iskustva s AV opremom, rado će Vas savjetovati i predložiti Vam rješenje prilagođeno Vašim individualnim, poslovnim potrebama. Također, rado ćemo Vam prezentirati rješenja i sustave na Vašoj ili našoj lokaciji, te Vam na licu mjesta pokazati kako to sve funkcionira u praksi. Osim konzultacija i prodaje, nudimo Vam i profesionalnu uslugu montaže i spajanja opreme, kao i edukaciju novih korisnika za korištenje opreme, ali i  tehničku podršku i servis nakon prodaje.