Ozvučenje ureda 250-500 m2


Konferencije, predavanja i prezentacije prvenstveno imaju zajednički cilj: poruku koju treba čuti. Zvuk bi trebao biti što prirodniji. Trebao bi imati visoku razumljivost govora i vjernu glazbenu reprodukciju. Tako možete osigurati da se svaka riječ čuje, čak i u zadnjem redu, npr. kada gledalište sluša jednog govornika u klasičnoj primjeni koristeći jedan odašiljač i mnogo prijamnika kao što je to slučaj u seminarskim prostorijama.

Korisnički zahtjevi:

✔ Nenametljivi ugradbeni stropni zvučnici za reprodukciju glazbe i govora
✔ Ugodna pozadinska glazba s individualnom kontrolom glasnoće za svaki ured
✔ Obavijesti putem mikrofonskih stanica na recepciji imaju prioritet i nakratko prekidaju pozadinsku glazbu
✔ Glazbena reprodukcija radija, CD-a i USB medija za pohranu
✔ Zvučnici u konferencijskoj sobi izvrsnih zvučnih karakteristika za višenamjensku upotrebu, npr. za predavanja i prezentacijeRiješenje
 
Nenametljivi dvosistemski ugradbeni zvučnici EDL-42HQ kombiniraju izvrsnu kvalitetu zvuka s najvećom razumljivošću govora. Zidne kontrole glasnoće PA omogućuju individualnu kontrolu glasnoće pozadinske glazbe u uredima. Dodatno, postavljamo 4 x zvučnika EDL-620 u sobama za tretmane.

Obje serije zvučnika pokreće visokoučinsko pojačalo PA-6240. CD modul PA-1140RCD za prednji odjeljak za umetanje pojačala koristi se kao audio izvor koji omogućuje reprodukciju glazbe s radija, CD-a ili USB medija za pohranu.

Zahvaljujući podesivoj funkciji prioriteta, svi ostali audio kanali se automatski isključuju tijekom najava koje se daju pomoću mikrofonske stanice PA-6000RC.