Pojačala


Pojačala, kao i zvučnike, dijelimo na HiFi i profesionalna pojačala.

HiFi pojačala namijenjena su kućnoj upotrebi, ona prenose audio i video signal te se zato koriste kao neizostavni dijelovi kućnih kina ili audio sustava.

Profesionalna pojačala razlikuju se po jačoj izlaznoj snazi i prijenosu audio signala do mnogo više zvučnika istodobno (100V mreža). Također nude mogućnost miješanja (mix) ulaznih signala, odabir glasnoće pojedinog ulaza te dedicirane ulaze za mikrofone sa Phantom napajanjem. Kod profesionalnih pojačala je moguć odabir prioritetnog mikrofona ili nude ulaz za alarmnu dojavu (EVAC), a moguća je i izvedba više zonskih sustava ozvučenja odnosno multiroom audio rješenja.

Naše stručno osoblje, s višegodišnjim iskustvom u radu s audio video opremom, rado će Vam prezentirati uređaje za audio konferenciju u našem showroom-u, te Vam preporučiti i ponuditi najoptimalnije rješenje. Pored toga, nudimo Vam i uslugu montaže i spajanja opreme, kao i edukaciju korisnika.

 

Trebate dodatne informacije ili pomoć pri odabiru? Kontaktirajte nas!


PONUDA POJAČALA
Kompletna ponuda pojačala, s detaljnim specifikacijama i cijenama. Ukoliko neki od proizvoda nije naveden, molimo da nas kontaktirate.
 


Neobavezna usluga izrade idejnog rješenja i odabira odgovarajuće opreme za opremanje vašeg AV sustava
Brza i profesionalna usluga montaze i spajanja opreme provjera ispravnosti te edukacija korisnika
Osigurana tehnička podrška i servis opreme unutar i nakon jamstvenog roka
Nudimo mogućnost najma audio-video opreme po povoljnim cijenama i uvjetima