Pojačalo Audac CEP803
Šifra proizvoda: 48491, stanje skladišta: na upit
CEP serija su profesionalna 70/100V višekanalna energetski učinkovita pojačala. Uređaj visine jedne jedinice dolazi u dva modela. CEP803 nudi osam kanala i ima izlaznu snagu od 30 W. Oba niske impedancije kao što je 70/100 V, isporučuju visokokvalitetno pojačanje raspoređeno u više zona u različitim aplikacijama. Sa svojim kompaktnim i laganim dizajnom, serija CEP dizajnirana je s visokom učinkovitošću i pouzdanošću osiguravajući ulazno povezivanje preko minijaturnih prekidača na stražnjoj strani uređaja u kombinaciji s tehnologijom pojačala klase D. Ovi prekidači omogućuju brzo povezivanje ulaza s jednog kanala na drugi jednostavnim pritiskom na prekidač.

Visoko učinkovita tehnologija pojačala Class-D pruža beskompromisno iskustvo zvuka na najučinkovitiji način. Ulazne veze izvode se s 3-pinskim terminalnim blok konektorima, dok se izlazne veze izvode s 4-pinskim terminalnim blok konektorom.

Višekanalno pojačalo usklađeno je s Energy Star standardom, ali se može uključiti ili onemogućiti prekidačem za stanje pripravnosti na stražnjoj strani uređaja. Ovo pojačalo je HE (1RU) 19” jedinica. Kako bi se osigurala maksimalna pogodnost instalatera/održavanja, CEP se pasivno hladi.

 Proizvođač Audac
 Tip višekanalno
 Izlazna snaga 8 x 30W
 Izlazna impedancija 4Ω, 70V, 100V
 Raspon frekvencija 110 Hz - 20 kHz
 Broj zona 8
 Ulazi 8x 3-pin Euro Terminal Block, IEC C14
 Izlazi 8x 4-pin Euro Terminal Block
 Napajanje 100 ~ 240 V AC / 50 ~ 60 Hz
 Dimenzije        482x44x355 mm  
 Težina 6 Kg  
 Jamstvo 3 godine  
Redovna cijena
Cijena bez PDV: na upit
Cijena sa PDV: na upit
Odobravamo
popuste za obrazovne i neprofitne organizacije
popuste na veću koliĉinu
popuste za daljnju prodaju