Ponosni smo partner G2.1 Meeting-a


Prošlog tjedna, od 26. do 30. listopada, održana je poslovna konferencija pod nazivom MEETING G2.1. Petodnevni skup održao se u prostoru kongresnog centra Forum, domaćina i organizatora, te našeg dugogodišnjeg partnera, a pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice RH, Kolindom Grabar Kitarović i Državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

Misija konferencije MEETING G2.1 je pomoći revitalizaciji gospodarstva Republike Hrvatske, stoga su na jednome mjestu okupili i povezali uspješne gospodarstvenike, poslovne ljude iz inozemstva, poduzetnike hrvatskog podrijetla te pokretače projekata iz domovine. Uspješnim predstavnicima druge generacije hrvatskih iseljenika (G2) prikazale su se mogućnosti ulaganja u gospodarstvo matične domovine, dok su domaćim poduzetnicima, poslodavcima i inovatorima  predstavljeni najbolji primjeri iz svjetske poslovne prakse. Navedena konferencija omogućila je povezivanje uspješnih Hrvata iz cijeloga svijeta.

AVR je također bio jedan od ponosnih partnera konferencije i tehnička podrška. Naš stručni tim brinuo je o kompletnoj multimedijalnoj i audiovizualnoj opremi, a sama konferencija se odvijala pod budnim okom naših tehničara, kako bi sve prošlo bez ikakvih tehničkih poteškoća.