Povezivanje laptopa s projektorom


Često nas pitate kako povezati, odnosno spojiti laptop i projektor. Najčešće negdje zapne prije važnog sastanka ili prezentacije. Izbjegnite stres i isprobajte prvo u miru...zaista je jednostavno. Upute slijede!

Prije nego počnete, provjerite imate li, osim projektora i laptopa, sve što Vam je potrebno: strujni adapter za laptop, strujni adapter za projektor, te VGA ili HDMI kabel za njihovo povezivanje. Imate? Krećemo!

Pronađite pravi model projektora!
 
 


1. Povezivanje kablova

Prvo spojite strujne adaptere - priključite laptop u struju, a zatim i projektor. Potom povežite međusobno laptop i projektor VGA ili HDMI kablom.

 

2. Paljenje uređaja

Upalite oba uređaja - projektor i laptop.


3. Izoštravanje slike

Sliku na projektoru možete izoštriti pomicanjem kotačića na vrhu projektora u lijevo, odnosno desno.

 

4. Pozicioniranje projektora

Na donjoj strani projektora, nalazi se jedna nogica ili više njih. Njihovim namještanjem (podizanjem i spuštanjem projektora) slika će biti u željenoj ravnini.

 

5. Poboljšajte sliku

Nakon što ste izoštrili sliku, možete ju dodatno poboljšati u izborniku projektora, a u koji ulazite pritiskom tipke Menu, na daljinskom upravljaču projektora


6. Izaberite način prezentacije

Pogledajte kratke video upute u nastavku! :)
Kako naša tvrtka može unaprijediti Vaše poslovanje?


U našoj ponudi možete pronaći kompletnu audio video, multimedijalnu i prezentacijsku opremu, potrebnu za opremanje učionica, ureda, soba za sastanke i konferencijskih dvorana i slično. Naše stručno i educirano osoblje s više od 12 godina iskustva s AV opremom, rado će Vas savjetovati i predložiti Vam rješenje prilagođeno Vašim individualnim, poslovnim potrebama. Također, rado ćemo Vam prezentirati rješenja i sustave na Vašoj ili našoj lokaciji, te Vam na licu mjesta pokazati kako to sve funkcionira u praksi. Osim konzultacija i prodaje, nudimo Vam i profesionalnu uslugu montaže i spajanja opreme, kao i edukaciju novih korisnika za korištenje opreme, ali i  tehničku podršku i servis nakon prodaje.