Povratak na posao: Poboljšanje suradnje u hibridnoj eri


U eri rada od kuće, organizacije sada prelaze natrag u ured. Čak i industrijski divovi poput Zooma, nekada sinonim za rad na daljinu, prihvaćaju ovu promjenu. Povratak u ured također se očituje u valu promjena, s konceptima kao što su hotdesking, zajednički radni prostori i prostori za druženje koji zauzimaju središnje mjesto. Ove promjene imaju za cilj zadovoljiti rastuće zahtjeve hibridnih sastanaka i maksimizirati učinkovitost uredskog prostora, što u konačnici dovodi do boljeg povrata ulaganja. U ovoj eri digitalne transformacije, agilnost je ključ uspjeha.Značajan postotak zaposlenika sada radi fleksibilno između kuće i ureda, oslanjajući se na prijenosna računala kao svoje primarne radne stanice. Njihova prijenosna računala sadrže sve, uključujući podatke, rasporede sastanaka i dokumente. U uredskom okruženju ima savršenog smisla da zaposlenici koriste vlastita prijenosna računala tijekom timskih rasprava, prezentacija i sastanaka. Ovaj trend doveo je do koncepta tehnologije "Bring Your Own Meeting" (BYOM), koja stoji u suprotnosti s tradicionalnim sustavima koji se temelje na sobama.

Uz BYOM, korisnici zadržavaju kontrolu nad svojim sastancima putem svojih osobnih uređaja, dok sobna tehnologija pomaže i olakšava besprijekoran tijek rada. Ovaj pristup osigurava glađu komunikaciju i veću fleksibilnost za sudionike u sobi i udaljene sudionike. Ako ste ikada bili dio vrlo interaktivnog sastanka, kao što je pregled ponude, pregled ugovora, dizajn proizvoda ili sesija razmišljanja, vjerojatno ste se susreli s izazovima kao što su:

✔ Praćenje svake ideje i kritičke bilješke.
✔ Učinkovito praćenje radnji.
✔ Praćenje napretka i promjena.
✔ Osiguravanje da su svi na istoj stranici.

Na kraju takvih sastanaka često dolazi do nepodudarnosti, važni detalji se zanemare, a dragocjeno vrijeme se troši na prepisivanje rukom pisanih bilješki ili ručno ažuriranje dokumenata. Mnogi softveri za upravljanje projektima i alati za pametne ploče pokušavaju riješiti te probleme, ali često zahtijevaju da svi koriste isti softver, stvarajući izazove kompatibilnosti.Newline FLEX 27-inčni interaktivni zaslon dizajniran za besprijekornu integraciju s Windows prijenosnim računalima. Spajanjem prijenosnog računala na Newline FLEX putem USB-C kabela pristupate drugom monitoru s preciznim mogućnostima dodirivanja i pisanja, proširenim priključcima na stražnjoj strani zaslona i napajanju prijenosnog računala.

Newline FLEX pretvara vaš tradicionalni radni prostor u interaktivno središte, gdje suradnja napreduje. Sastanci postaju dinamična, privlačna iskustva kroz bilješke u stvarnom vremenu, digitalnu bijelu ploču i interaktivne prezentacije. S izvornim alatom Windows Ink možete pisati na svom digitalnom sadržaju prirodno kao da koristite olovku i papir. Bilo da smišljate strategiju na Microsoft Whiteboardu ili secirate složene podatke, vaše se digitalne bilješke besprijekorno integriraju s vašim sadržajem, što svima olakšava da ostanu angažirani i usredotočeni.

Newline FLEX savršeno je usklađen s konceptom BYOM. Omogućuje vam kontrolu nad vašim sastankom, istovremeno pružajući platformu za poboljšanje suradnje. Budući da Newline FLEX nema ugrađen operativni sustav, vaši osobni podaci ostaju potpuno sigurni, što ga čini idealnim izborom za zajedničke radne prostore ili hotdesking okruženja.