Prijenosni PA sustavi


Prijenosni PA sustavi su profesionalni razglasi, odnosno audio rješenja za javna događanja. Više od 12 godina iskustva u radu isključivo s audio i video opremom, omogućilo nam je ponuditi Vam kompletno, kvalitetno rješenje ozvučenja na javnim prostorima, renomirane tvrtke Mipro. Osim uvoza, veleprodaje, maloprodaje i distribucije, ovlašetni smo servis, te svim našim korisnicima pružamo podršku i sigurnost za vrijeme, ali i izvan trajanja jamstva.

Mipro prijenosni uređaji potpuno su prilagodljivi Vašim potrebama i broju slušatelja, a ugrađene ultra lagane punjive baterije omogućavaju neprestani rad od 14 h, bez punjenja, te nude iznimnu kvalitetu audio reprodukcije u svakom trenutku.

Kompaktni prijenosni audio uređaji za reprodukciju glasa/zvuka većoj grupi slušatelja se sastoje od žićnog ili bežićnog mikrofona (ručni, naglavni ili lavalier-bubica) i kompaktnog pojačala/zvučnika. U ponudi imamo niz modela raznih veličina i snaga, prilagođenih svim potrebama i veličinama grupe slušatelja. Javna događanja i obavještavanje na bilo kojem mjestu nikad nije bilo jednostavnije! Ultra kompaktni PA uređaji zadovoljavaju grupe do 200 slušatelja, iznimo su prenosivi i lagani. Za veće grupe, namijenjeni su sustavi tipa kofera na kotačićima za lakše prenošenje. 

Naše stručno osoblje rado će Vam prezentirati uređaje u našem showroom-u ili na Vašoj lokaciji, te Vam preporučiti i ponuditi najoptimalnije rješenje.

Trebate dodatne informacije ili pomoć pri odabiru? Kontaktirajte nas!

 
LED projektori
 
 
PONUDA PRIJENOSNIH PA SUSTAVA
Kompletna ponuda razglasa, s detaljnim specifikacijama i cijenama. Ukoliko neki od proizvoda nije naveden, molimo da nas kontaktirate.
 


Neobavezna usluga izrade idejnog rješenja i odabira odgovarajuće opreme za opremanje vašeg AV sustava
Brza i profesionalna usluga montaze i spajanja opreme provjera ispravnosti te edukacija korisnika
Osigurana tehnička podrška i servis opreme unutar i nakon jamstvenog roka
Nudimo mogućnost najma audio-video opreme po povoljnim cijenama i uvjetima