Projektor ViewSonic PJD6352 nudi izvrstan omjer cijene i kvalitete!Tvrtka Viewsonic je predstavila novi model projektora PJD6352, namijenjen poslovnim korisnicima i obrazovnim ustanovama, s posebnim naglaskom na izvrsnu optiku i vrlo velike mogućnosti povezivanja s uređajima.

 Radi se o modelu nove generacije, koji nudi veću slobodu i mogućnosti instalacije, te jednostavnost korištenja, a dolazi sa značajkama poput bočne projekcije (horizontalni keystone), vrlo fleksibilnim zoomom i pomakom objektiva, Wireless Full HD dodacima, te neizostavnim MHL priključkom.


 
Veliki spektar udaljenosti projekcija omogućuje 1,3x zoom, te bočna projekcija s horizontalnom korekcijom, koja vrlo lako ispravlja efekt trapeza i omogućuje korištenje više raznih pozicija za postavljanje ili montiranje projektora.
 
Ovakve mogućnosti su najisplativije pri zamjeni starih LCD projektora raznih proizvođača kao što su Epson, NEC, Hitachi i Sony, s već postojećim instalacijama i postavljenim nosačima, a da pritom korisnik ne mora raditi izmješatnje same instalacija, kao što su strujni priključak ili konekcijski kablovi.Vrlo zgodna značajka ovog modela projektora je i mogućnost "skrivanja" wireless priključka kao što su Google chromecast ili WPG-300 u samo kućište projektora, u  posebno dizajniran utor s poklopcem.
 
Vrlo lijepi dizajn, kvalitetna finalna obrada, nadopunjena je patentiranim i inovativnim načinom skrivanja silnih kablova i konekcija, tzv cable menagmentom. Radi se o lijepo oblikovanoj plastici posebno dizajniranoj da sakrije sve kablove, te da projektor ima vrlo dojmljiv i uredan izgled nakon njegove montaže na strop.
 


Kako projektor ima i mrežni priključak, osim klasične kontrole daljinskim upravljačem, projektor se može kontrolirati i putem mobilnog uređaja. Za tu primjenu, Viewsonic je napravio posebnu aplikaciju vRemote.
 
Ako mijenjate stari projektor koji je već montiran na stropni nosač, te ima već postojeću instalaciju, ovaj model sa svojim inovativnim rješenjima i sjajnom optikom, svakako će biti izvrstan odabir!

Za sve dodatne informacije i narudžbe, molimo da nas kontaktirate.
Naše ljubazno i stručno osoblje, rado će Vam pomoći!