Reddot nagrada za AVer PTC500 auto tracking kameru


Tvrtka Aver, proizvođač visokokvalitetnih videokonferencijskih uređaja, ponosno je objavila kako je njihova auto tracking kamera PTC500 izabrana od strane svjetskih dizajnerskih stručnjaka za dobitnika Red Dot nagrade, u kategoriji produkt dizajna za 2017. godinu. Ova nagrada je zapravo potvrda kako je Aver vodeći inovativni lider u globalnoj tehnologiji.
 

Saznajte više o auto tracking kameri PTC500!
 

AVer PTC500

 

AVer je počašćen što je mogao prisustvovati njemačkim Red Dot nagradama, jednom od najuglednijih svjetskih dizajnerskih natjecanja. Nagrade se održavaju jednom godišnje i ocjenjuju ih žiri 38 međunarodno priznatih dizajnerskih stručnjaka koji ocjenjuju svaki proizvod po nizu kriterija, uključujući inovativnost, funkcionalnost i ekološku kompatibilnost.
 

Andy Hsi, predsjednik Avera komentirao je kako su izrazito ponosni, te kako je nagrada priznanje za posvećenost i naporan rad svih njihovih djelatnika, kao i dokaz da moraju nastaviti biti inovativni i pružiti najkvalitetnije proizvode svojim korisnicima ali i cijelom društvu.

PTC500 je vodeća PTZ kamera sa sposobnosti prepoznavanja i praćenja, širokokutnog panoramskog pogleda od 120 ° (FOV) s user-friendly softverom AcuControl, a namjenjen je za različite aplikacije snimanja videozapisa. Osim toga, inovativni PTC500 2-u-1 dizajn omogućuje jednostavno postavljanje i pohranu za mnoge aktivnosti: snimanje i streaming konferencija, velikih seminara, emitiranje važnih obrazovnih predavanja i slično.
 

Saznajte više o auto tracking kameri PTC500!
 

AVer PTC500