Sjajan gaming projektor postao još bolji - Optoma GT1080 s Darbee tehnologijom!
Gameri sada mogu doživjeti dodatne razine dubine, jasnoće i realizma s novim projektorom Optoma GT1080Darbee koji je upravo stigao na hrvatsko tržište!

Izuzetno popularan GT1080e model, dobio je nasljednika koji ima integriranu tehnologiju DARBEE Visual Presence ™ za poboljšanje slike. Sadrži i Enhanced Gaming Mode s impresivnim vremenom odziva od 16 ms - savršen za  brze, dinamične igre.

GT1080Darbee je drugi u Optoma DARBEE asortimanu nakon pokretanja HD28DSE projektora za kućnu zabavu. Ova tehnologija, dizajnirana isključivo za Optoma projektore, donosi izuzetnu razinu dubine i realizma, koju ste nekada mogli samo sanjati.

Snažan projektor s 3000 ANSI lumena reproducira živopisne boje, bezobzira igrate li akcijske igare, gledate televizijske emisije, filmove ili sport.
 
 
Njegov širokokutni objektiv omogućuje da GT1080Darbee postavite na primjerice, stolić za kavu, a on će reproducirati zapanjujuću sliku dijagonale 100'' u Full HD 1080p rezoluciji, na ravnoj površini ili projekcijskom platnu, udaljenom nešto više od jednog metra od projektora.

Dva HDMI ulaza na projektoru GT1080Darbee omogućuju isotvremeno povezivanje s konzolama za igre, Blu-ray uređajiima, digitalnim televizijskim prijemnicima, a pritiskom tipke mijenjate izvor signala koji želite korisiti.

MHL povezivost olakšava bežično dijeljenje sadržaja s MHL uređaja kao što su Optoma HDCast Pro, tableti i pametni telefoni, za izravno povezivanje s projektorom i reprodukciju glazbe i videozapisa, zatim  za pregledavanje slika, pa čak i dijeljenje web stranica i medijskih sadržaja.

GT1080Darbee dolazi s integriranim zvučnikom koji daje 16W snage s izuzetnom kvalitetom zvuka. Unatoč malim dimenzijama projektora, reproducirana razina zvuka će bez problema ispuniti životni prostor. Uključen je i audioizlaz koji omogućuje povezivanje s vanjskim audio sustavima.

Saznajte više o gaming projektoru GT1080 Darbee!
 

Optoma GT1080DSE