Tour Guide Audio


tour-guideTour-guide sustav služi za bežićan prijenos glasa/zvuka većoj grupi slušatelja, a najčešće se koristi u turističke svrhe.

Više od 12 godina iskustva u radu isključivo s audio i video opremom, omogućilo nam je ponuditi Vam Mipro digitalni Tour Guide audio sustav - jedno od najkompaktnijih i najpouzdanijih rješenja na tržištu. Osim uvoza, veleprodaje, maloprodaje i distribucije, ovlašetni smo servis, te svim našim korisnicima pružamo podršku i sigurnost za vrijeme, ali i izvan trajanja jamstva.

Tour guide sustav sastoji se od iznimno laganog predajnika, koji je namjenjen vodiču/voditelju i prijemnika, namjenjenih slušateljima. Sustav funkcionira na način da vodič govori normalnim glasom u mikrofon predajnika, a svi slušatelji, putem prijemnika, primaju kvalitetan, jasan govor na slušalicama. Za vrijeme obilaska/govora, posjetitelji se tako mogu neometano kretati, slobodno razgledati ili fotografirati, a istovremeno primati kristalno čist zvuk, bez utjecaja smetnji iz okoline.

Što se samih slušalica tiče, moguć je odabir između visoko kvalitetnih "in-ear" i naglavnih slušalica. Obje varijante dolaze s jednokratnim navlakama koje se jednostavno mijenjaju. Prednost takvog dizajna je što je kvaliteta zvuka daleko bolja od standardnih jedokratnih slušalica. Tour guide sustav radi na frekvencijama usklađenim sa EU normama (863-865 Mhz), dozvoljenim u HR. Također se može koristiti i za simultano prevođenje. Pogledajte prospekt sustava (pdf).

Naše stručno osoblje rado će Vam prezentirati uređaje u našem showroom-u ili na Vašoj lokaciji, te Vam preporučiti i ponuditi najoptimalnije rješenje, ali i educirati Vas za korištenje.

Trebate dodatne informacije ili pomoć pri odabiru? Kontaktirajte nas!TURISTIČKE GRUPE RAGLEDAVANJE OBJEKATA KONFERENCIJE


PONUDA TOUR GUIDE AUDIO SUSTAVA
Kompletna ponuda razglasa, s detaljnim specifikacijama i cijenama. Ukoliko neki od proizvoda nije naveden, molimo da nas kontaktirate.
 


Neobavezna usluga izrade idejnog rješenja i odabira odgovarajuće opreme za opremanje vašeg AV sustava
Brza i profesionalna usluga montaze i spajanja opreme provjera ispravnosti te edukacija korisnika
Osigurana tehnička podrška i servis opreme unutar i nakon jamstvenog roka
Nudimo mogućnost najma audio-video opreme po povoljnim cijenama i uvjetima