VC520 Pro certificiran za Microsoft Teams i Skype for Business
AVer VC520 Pro najpopularniji USB plug&play set za videokonferenciju od sada je službeno certificiran za Microsof Teams i Skype for Business!

Zahvaljujući visokokvalitetnoj kameri i full-duplex zvučniku, VC520 Pro pruža oštar zvuk za izvanredno iskustvo suradnje koje bez problema funkcionira i s drugim aplikacijama za komunikaciju. Dizajniran za srednje i velike konferencijske sobe, VC520 Pro sadrži visokokvalitetnu 1080p HD kameru s 18X ukupnim zumom i do 100 unaprijed postavljenih postavki.

Videopozivi su jednostavniji nego ikad s inovativnim značajkama VC520 Pro, kao što su SmartFrame tehnologija, Sony True WDR i upravljanje bazirano na IP-u.

Sudionici mogu učinkovito snimati zvuk u cijeloj sobi pomoću full-duplex zvučnika s poništavanjem jeke. Dodirne kontrole zvučnika VC520 Pro omogućuju jednostavno isključivanje zvuka i kontrolu glasnoće za savršeno audio iskustvo.

Također, ne morate se stiskati oko jednog zvučnika, korisnici mogu lančano povezati dodatne spikerfone koji pokriva domet od gotovo 10 metara.  VB342 +, CAM540 i CAM520 Pro  također su certificirani za Microsoft Teams i Skype for Business.