Videonadzor


U ponudi imamo velik izbor visokokvalitetnih i pouzdanih sustava za videonadzor, za zaštitu ratličitih vrsta objekata.

Sustavi videonazora se izvode na način da su nadzorne videokamere razmještene na važnim mjestima, unutar i oko objekta koji se nadzire. Sve videonadzorne kamere jednog sustava se povezuju u jednu cjelinu, putem centralnog uređaja, te takva cjelina čini jedinstven sustav videonadzora. Razlikujemo klasične videonadzorne sustave CCTV i IP sustave video nadzora.

CCTV (eng. Close Circuit TeleVision)
Klasični CCTV videonadzor se izvodi klasičnim videonadzornim kamerama sa video kompozitnim izlazom, koje se pomoću koaksijalnih kabela, povezuju na uređaje za digitalnu obradu slike (npr. multiplexer, DVR (Digital Video Recorder) ili direktno na videonadzorni monitor. Sustavi klasičnog videonadzora se primjenjuju na manjim objektima, kod kojih je potreban manji broj kamera (4,8 ili 16).

IP sustavi - mrežne kamere
IP videonadzorni sustavi se izvode sa digitalnim videonadzornim kamerama, koje su povezane putem mrežne IP veze, između kamere i uređaja za obradu signala. IP kamere se povezuju pomoću UTP kabela. Kako svaka kamera ima svoju karakterističnu IP adresu mogućnosti umrežavanja i manipulacije signalima IP videonadzornih kamera su praktički neograničene. IP videonadzorni sustavi mogu koristiti i postojeću mrežnu infrastrukturu na nekoj lokaciji, što znatno olakšava ugradnju sustava video nadzora u već postojeće objekte ali i njegovo naknadno proširivanje.

U obje varijante sustava video nadzora DVR se može priključiti na internet, kako bi ovlaštena osoba sa udaljene lokacije mogla imati stalan nadzor preko računala ili mobitela. U ponudi imamo proizvode tvrtke AVer i HikVision.


Naše stručno osoblje rado će Vam prezentirati uređaje za audio konferenciju u našem showroom-u, te Vam preporučiti i ponuditi najoptimalnije rješenje. Pored toga, nudimo Vam i uslugu montaže i spajanja opreme, kao i edukaciju korisnika.


Trebate dodatne informacije ili pomoć pri odabiru? Kontaktirajte nas!PONUDA SUSTAVA ZA VIDEONADZOR
Kompletna ponuda sustava za videonadzor, s detaljnim specifikacijama i cijenama. Ukoliko neki od proizvoda nije naveden, molimo da nas kontaktirate.


Neobavezna usluga izrade idejnog rješenja i odabira odgovarajuće opreme za opremanje vašeg AV sustava
Brza i profesionalna usluga montaze i spajanja opreme provjera ispravnosti te edukacija korisnika
Osigurana tehnička podrška i servis opreme unutar i nakon jamstvenog roka
Nudimo mogućnost najma audio-video opreme po povoljnim cijenama i uvjetima