ViewSonic lansira prve projektore na svijetu dizajnirane za Xbox


ViewSonic, vodeći globalni pružatelj vizualnih rješenja, lansira prve projektore na svijetu "Designed for Xbox". Novi X1-4K i kratkodometni X2-4K LED projektori isporučuju 4K UHD slike na velikom ekranu od 100" u kombinaciji sa zvukom na razini kina iz zvučnika Harman Kardon, čineći igranje impresivnijim i uzbudljivijim nego ikad prije.

"ViewSonic nastoji inovirati naša rješenja s načinom razmišljanja usmjerenim na korisnika i pružiti najveći audiovizualni užitak. Osim što smo prva svjetska marka projektora koja je dobila certifikat za slabo plavo svjetlo od strane TÜV SÜD za zaštitu očiju, sada također predstavljamo prvi " Dizajnirano za Xbox" projektorsko rješenje u industriji", rekao je Dean Tsai, generalni direktor poslovne jedinice za projektore i LED zaslone u ViewSonicu. "Drago nam je što smo u partnerstvu s Microsoftom kako bismo svim igračima Xboxa omogućili najbolje iskustvo igranja s našim najnovijim LED projektorima serije X. Nastavit ćemo inovirati naša rješenja za projektore kako bismo unaprijedili iskustvo kućne zabave za sve."Kompatibilan s Xboxom za glatko iskustvo igranja

X1-4K i X2-4K LED projektori nude najbolje moguće iskustvo s igrama za Xbox i crni su i zeleni, podsjećajući na dizajn Xbox Series X. Također se mogu pohvaliti ekskluzivnom za Xbox razlučivošću i kombinacijama brzine osvježavanja, plus 4,2 ms projektora Ultra-brzi unos i brzina osvježavanja od 240 Hz, osiguravajući da svi mogu uživati ​​u savršeno glatkom igranju.

Osim brzog igranja, projektori su dizajnirani s intuitivnim operacijama za trenutnu zabavu. Kompatibilni su s Xboxovim CEC-om (consumer electronics control), što znači da kada se pokrene konzola, istovremeno se uključuje i projektor. Nadalje, kada je konzola spojena putem HDMI 2, projektor se automatski prebacuje u način rada za igranje, pružajući najbolju sliku s poboljšanim bojama.

Ostvarite središte kućne zabave na jednostavan način

X1-4K i X2-4K nude sveobuhvatnu audiovizualnu gozbu u kombinaciji s 4K HDR rezolucijom i Harman Kardon zvučnicima. Korištenjem LED tehnologije 3. generacije, ovi projektori daju 2900 lumena poboljšane svjetline, osiguravajući kristalno jasne slike u svakom okruženju. Obećavaju godine slabog održavanja s životnim vijekom od 30.000 sati. Osim toga, kao prva svjetska marka projektora koja je dobila TÜV SÜD-ov certifikat Low Blue Light, dva projektora certificirana su za ublažavanje zabrinutosti od oštećenja oka i nelagode uzrokovane dugotrajnim gledanjem.