Xilica i Sennheiser predstavili hibridne komplete


Xilica i Sennheiser ojačali su svoje partnerstvo kroz lansiranje dva nova prethodno validirana plug-and-play "kompleta za sobe" za srednje i velike prostore za suradnju. Sobni kompleti, dizajnirani imajući na umu IT standarde, spajaju vrhunska Xilica i Sennheiser audio konferencijska rješenja s PoE pogonom u jednom kompaktnom stropnom sustavu, sa svim komponentama povezanim preko CatX mrežnog kabela. Ovo ubrzava implementaciju za poslovne i obrazovne korisnike koji moderniziraju svoje prostore za sastanke i učenje, budući da nisu potrebni bakreni kabeli ili vlasničke audio veze.

Xilica x Sennheiser Room Kits su namjenski izrađeni za rješavanje specifičnih izazova srednjih i velikih prostora za suradnju. Oba paketa uključuju Xilica PoE pokretan DSP i Sennheiser mikrofonski niz za formiranje snopa (TeamConnect Ceiling 2) za smanjenje buke i eliminaciju jeke u izazovnim akustičkim okruženjima. Kompleti također dodaju Xilica inovativne nove sustave stropnih zvučnika povezanih s CatX-om za optimizaciju zvuka u sobi i pojednostavljenje arhitekture.Medium Room Kit uključuje Xilica Solaro QR1-UC DSP, Sennheiser TeamConnect Ceiling 2 mikrofon, jedno PoE+ omogućeno Xilica Sonia pojačalo i dva Sonia C5 zvučnika u stropu. Large Room Kit uključuje sve iste tehnologije, ali s četiri Sonia C5 zvučnika u stropu i Xilica XTouch 80 dodirnim zaslonom za jednostavnu kontrolu u sobi.

Xilica x Sennheiser Room Kits izdvajaju se od tradicionalnih audiokonferencijskih rješenja na nekoliko načina, uključujući središte oko CatX kabela i postojeće instalirane mrežne infrastrukture. To je također jedna od najjednostavnijih opcija za instalaciju, bez potrebe za napajanjem iz mreže, potpunom instalacijom u strop i distribuiranim stropnim zvučnicima koji zadovoljavaju zahtjeve zvuka u prostoriji za suradnju u većem prostoru bez završetka ili vlasničkog ožičenja. Prethodno provjereno rješenje smanjuje troškove izgradnje audiokonferencijskog rješenja od pojedinačnih komponenti, dok instalaterima također pruža praktičan sustav koji se brzo postavlja.

Korištenjem najnaprednije algoritamske obrade oba dobavljača, poništavanje akustične jeke Xilica HearClear i Sennheiserova funkcija TruVoicelift rade zajedno kako bi dodatno poboljšali razumljivost glasa, smanjili audio artefakte i eliminirali prostorne i akustične smetnje koje ograničavaju jasnu komunikaciju. Xilica Solaro QR1-UC DSP uključuje 2×2 USB audio sučelje koje nudi sinkronizaciju statusa glasnoće i isključivanja zvuka za Microsoft Teams, i Zoom, dodajući vrijednost za hibridne aplikacije, omogućujući udaljenim radnicima i studentima da povećaju, stišaju ili stišaju zvuk s tipkovnice svog računala.