Zagreb AV Show 2014. - dođite i posjetite nas!Izuzetno nam je zadovoljstvo pozvati Vas na 20. zagrebački sajam potrošačke elektronike "Zagreb AV Show 2014.", najveći specijalizirani sajam u ovom dijelu Europe, kojem ćemo prisustvovati.

Jubilarno izdanje sajma održati će se u Sheraton Zagreb Hotelu, u periodu od 24.10. – 26.10. 2014. godine, od 10:00 do 19:00 sati. Kao i prethodnih godina, izlagački prostor održavanja sajma namijenjen je za predstavljanje vodećih tvrtki iz područja potrošačke elektronike.

Očekuje Vas vrhunska demonstracija stereo i high-end audio proizvoda u dvoranama i sobama hotela, predstavljanje najnovijih modela Full HD i 4K Ultra HD televizora, projektora za kućno kino, sustava kućnog kina, multimedije, mobilnih telefona, tableta i novih tehnologija.

Mi ćemo predstaviti najnovije modele projektora za kućno kino: Optoma HD26, HD36 i GT1080, a ekskluzivno ćemo po prvi puta u Hrvatskoj predstaviti i perjanicu naše ponude projektora za kućno kino - Optoma HD91, i to sve uz vrhunsko ozvučenje!

Cijena ulaznice iznosi simboličnih 20 kuna i vrijedi za sva tri dana održavanja sajma.

Glavni pokrovitelj i suorganizator ove manifestacije je magazin hifimedia, a sve detaljnije informacije potražite na službenim web stranicama sajma www.zgavshow.com.

Vidimo se!