Zagreb AV Show 2014. - premijerno predstavljen Optoma HD91, High End LED projektor za kućno kino
Za jubilarni, 20. AV Show, u organizaciji magazina HiFi Media, kao ekskluzivni zastupnik Optoma projektora, premijerno smo hrvatskoj publici predstavili najnoviji High End LED projektor za kućno kino – Optoma HD91!

Stvoren za najzahtjevnije gledatelje, model HD91, diže ljestvicu visoko, postavljajući novi standard u kvaliteti slike koja naprosto oduzima dah - svaki put! Bilo da želite samo uživati u opuštenoj filmskoj večeri ili doživjeti adrenalinski 3D - Optoma HD91 je savršen izbor za nezaboravno iskustvo na zaista velikom zaslonu!

Ovaj High End 3D Full HD LED projektor za kućno kino, trenutno je najpovoljniji takav projektor na našem tržištu, odličnih specifikacija, ali i lijepog, minimalističnog dizajna.

Koristeći najsofisticiraniju 3xLED tehnologiju, HD91 isporučuje nevjerojatno detaljnu i prirodnu sliku, upravo onakvu kakvu je redatelj zamislio, a uz ugrađene tehnologije kao što su PureMotion, UtraDetail i PureColour, doživjeti ćete istinsko kućno kino - kao nikada do sada, dijagonale do čak 7 metara (300'')!

Iako se čini malo, no njegovih 1000 ANSI lumena, gledatelji će doživjeti u potpunosti, upravo zbog LED tehnologije, a kombinacija s njegovim nevjerojatnim kontrastom od čak 500 000:1 - ostavlja bez daha!

Također, posjetiteljima smo predstavili i pristupačnije, best buy, projektore za kućno kino, gaming ali i posao – Optoma HD26HD36, GT1080, te izrazito prijenosne, mini LED projektore s ugrađenim media playerom – ML750 i ML1500, koji omogućuju reprodukciju izravno s USB-a ili SD kartice.

Optoma HD26, HD36, te GT1080 su 3D Full HD projektori visokog omjera kontrasta i ANSI lumena, što omogućuje projekciju i po danjem svjetlu, bez potrebe za zamraćivanjem prostorije, mnoge mogućnosti povezivanja poput HDMI konekcije, MHL-a, te spajanja na sve igraće konzole. Model GT1080 se izdvaja zbog širokokutne leće, što omogućuje projekciju velike slike, s vrlo male udaljenosti, što ga čini odličnim izborom ukoliko želite uživati u zaista velikom zaslonu u maloj prostoriji.

Kako je to izgledalo na sajmu, pogledajte u video prilogu portala HD televizija ili u našoj galeriji!