Zvučnici


U ponudi imamo izrazito širok raspon kvalitetnih, ugradbenih i samostojećih zvučnika, te aktivnih i pasivnih zvučnika, namijenjenih izvedbi sustava profesionalnog ozvučenja, multiroom rješenja, kućnih kina i audifilskog HiFi-a.

Također, u našoj ponudi možete pronaći i zvučnike otporne na sve vremenske uvjete, za ozvučenje vanjskih prostora te vrhunske brodske zvučnike izrađene da unatoč upotrebi u nepovoljnim uvjetima, rade jednako dobro kao i zvučnici u Vašem domu! Za profesionalne instalacije koristimo 100 V mrežu sa ugradbenim stropnim, nadgradnim zidnim i samostojećim zvučnicima, projektorima zvuka, hornam-a, ksferičnim zvučnicima, i slično.

Naše stručno osoblje rado će Vam prezentirati zvučnike u našem showroom-u, ili na Vašoj lokaciji, te Vam preporučiti i ponuditi najoptimalnije rješenje, ovisno o Vašim potrebama i zahtjevima. Pored toga, nudimo Vam i uslugu montaže i spajanja opreme, kao i edukaciju korisnika.

Trebate dodatne informacije ili pomoć pri odabiru? Kontaktirajte nas!


PONUDA ZVUČNIKA
Kompletna ponuda zvučnika, s detaljnim specifikacijama i cijenama. Ukoliko neki od proizvoda nije naveden, molimo da nas kontaktirate.
 


Neobavezna usluga izrade idejnog rješenja i odabira odgovarajuće opreme za opremanje vašeg AV sustava
Brza i profesionalna usluga montaze i spajanja opreme provjera ispravnosti te edukacija korisnika
Osigurana tehnička podrška i servis opreme unutar i nakon jamstvenog roka
Nudimo mogućnost najma audio-video opreme po povoljnim cijenama i uvjetima