Aver CP10
Šifra proizvoda: 42826, stanje skladišta: na lageru
One Touch započinje učinkovitu komunikaciju
Inicirajte sastanke samo jednim dodirom. AVer CP10 besprijekorno je integriran sa softverom Zoom Rooms, a njegov kapacitivni senzor na dodir podržava dodir u 10 točaka na 10,1-inčnom zaslonu protiv otiska prsta. CP10 je uvijek u stanju pripravnosti.



Jedan kabel sve povezuje
Pojednostavite sastanke putem jedne Ethernet veze koja pruža i napajanje i kontrolu kamere. S CP10 u sobi, nevjerojatno je jednostavno održavati stol bez nereda, tako da se možete usredotočiti na svoj posao.

Jedno intuitivno sučelje pojednostavljuje rad
Svatko može koristiti CP10 za pokretanje video poziva, zahvaljujući svom intuitivnom sučelju. Također, integrirani AVer PTZApp omogućuje postavljanje i upravljanje fotoaparatom, uključujući značajke poput vizualnih unaprijed zadanih točaka. Možete čak prilagoditi sustav kako biste poboljšali produktivnost.

Jedan korak postavlja najbolji kut gledanja
Postavljanje CP10 zahtijeva minimalno vrijeme i energiju. Priključite jedan kabel i spreman je za upotrebu. Ugrađeno postolje nudi ugodan kut gledanja od 23 ° za ergonomsku upotrebu stolne ploče ili ga možete koristiti kao ploču za raspoređivanje, postavljajući ga na zid pomoću prikladnog nosača za uvlačenje.

Jedno antibakterijsko rješenje čini sve sigurnima
Uživajte u sigurnijem okruženju s antibakterijskim zaslonom osjetljivim na dodir CP10. Ova inovativna tehnologija omogućuje vam dodirivanje zaslona bez ostavljanja klica na površini. Nabavite 24/7 antibakterijsku zaštitu koja vam je potrebna.

Težina proizvoda: 1 Kg
Dimenzije: 250x174x85 mm
Jamstvo: 36 mjeseci

Redovna cijena
Cijena bez PDV: na upit
Cijena sa PDV: na upit
Odobravamo
popuste za obrazovne i neprofitne organizacije
popuste na veću koliĉinu
popuste za daljnju prodaju