Aver FONE540 konferencijski speakerphone

Šifra proizvoda: 42123, stanje skladišta: na upit
  1. USB 'Plug & Play ' audio konferencija
  2. kristalno čista kvaliteta zvuka
  3. automatsko poništavanje jeke i buke
  4. Full Duplex mikrofon koji pokriva 360° prostorije

Aver FONE520 je USB konferencijski speakerphone koji omogućuje kristalno čiste pozive zahvaljujući vrhunskim perfomansama. Povezivanje putem USB-a izrazito je jednostavno, a za audio konferenciju ste spremni u trenu. FONE520 je modernog dizajna i lako prenosiv, a može poslužiti i kao klasičan zvučnik.

Kristalno čista audio kvaliteta
Uživajte u kristalno jasnim pozivima s FONE540. Vaši razgovori će biti razgovjetni, glasni i jasni gdje god poželite: u izvršnom uredu, maloj sobi za sastanke ili u velikoj konferencijskoj dvorani, punoj sudionika, zahvaljujući ovom izvrsno osmišljenom uređaju!

Full Duplex mikrofon s 360 ° pokrivenosti prostorije
FONE540 je opremljen s fino podešenim zvučnikom i tri ugrađena, usmjerena mikrofona za 360 stupnjeva pokrivenosti prostora, Također, u sustav se može povezati dodatne 2 Speakerphone jedinice ili do 4 dodatna mikrofona.

Napredna tehnologija za supresiju buke
Dekoncentrira Vas i/ili smeta zvuk tipkanja, papira i općenito miješanje zvukova dok ste u konferencijskom pozivu? S FONE540 naprednom inovativnom tehnologijom za supresiju buke, nikada više nećete morati ponovno slušati te dosadne zvukove.

Automatsko poništenje jeke
FONE540 ima ugrađene napredne tehnologije za automatsko poništenje buke i jeke, pružajući tako korisnicima vrhunsku kvalitetu audio konferencije. Osim toga, FONE540 također otkriva glasove, te na taj način osigurava da se svakog sudionika jasno čuje, bez obzira da li je razgovor jednosmjeran ili dvosmjeran.

  Težina proizvoda: 0,85 Kg
Jamstvo: 3 godine

Redovna cijena
Cijena bez PDV: na upit
Cijena sa PDV: na upit
Odobravamo
popuste na gotovinsko plaćanje
popuste za obrazovne i neprofitne organizacije
popuste na veću koliĉinu
popuste za daljnju prodaju

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: