AVer predstavio dvije USB kamere za videkonferencije i hibridne urede


Svjetski poznati dobavljač poslovnih rješenja za komunikaciju AVer Information Inc. najavio je upuštanje dva nova uređaja za online sastanke. AVER VB130 i AVER CAM130 konferencijska kamera sada su dostupni za poboljšanje radne učinkovitosti u bilo kojem tradicionalnom ili kućnom uredu.


AVer je također objavio CAM130, kompaktnu USB kameru koja je idealna za WFH i u pokretu ili za upotrebu u malim sobama u hibridnom uredu. 4K CAM130 također uključuje inteligentno osvjetljenje kako bi korisnici bili jasni na zaslonu gdje god radili, a napredni SmartFrame automatski se prilagođava svima u kadru, čak i kada su maskirani ili pokazuju bočni profil.


USB plug-and-play AVer VB130 kompaktna je sve u jednom 4K konferencijska kamera puna audiovizualnih mogućnosti, ali ugrađena inteligentna rasvjeta čini je jednim od najuzbudljivijih novih dostupnih proizvoda. Svjetlo se automatski prilagođava uvjetima okoline kako bi osvijetlilo mutna lica i eliminiralo plave sjene od odraza zaslona u prostorijama za druženje i manjim prostorima. To omogućuje korisnicima da se čine profesionalnima s bilo kojeg mjesta, uključujući postavke rada kod kuće (WFH).


Uz to, AVer će lansirati AVer CP10 Controller za suradnju, koji omogućuje udaljene sastanke jednim dodirom, pružajući korisnicima mogućnost upravljanja kamerom i napajanja ploče preko PoE + veze s jednim kabelom. Ova postavka štiti stol sobe za sastanke od nereda u kablovima. Također, 10,1-inčni kapacitivni zaslon osjetljiv na dodir ima antibakterijski premaz i premaz protiv otiska prsta kako bi ploča bila čista, a korisnici zdravi. CP10 je jednostavno postaviti na stol za sobu za sastanke ili ga postaviti na zid kao postaju kalendara Zoom Rooms.