Aver VC520 Pro i CAM340 + dobili nagradu BIG Awards for Business


Nedavno je AVer Information primio BIG nagradu za poslovanje Grupe za poslovnu inteligenciju u dvije kategorije; AVer-ov VC520 Pro Video Conference System proglašen je proizvodom 2020. godine, a AVer-ova kamera CAM340 + Huddle Room novim je proizvodom za 2020-tu godinu. 


AVer-ov VC520 Pro optimalan je, profesionalni sustav video konferencija za poduzeća. Dizajniran s obzirom na srednje i velike konferencijske sobe, VC520 Pro ima 18X zum zuma, 1080p HD kvalitetu i do 100 unaprijed postavljenih postavki s RS232 integracijom. VC520 Pro nudi jednostavne značajke za poduzeće poput SmartFrame tehnologije, Sony True WDR i upravljanja temeljenog na IP-u. Doživite izniman zvuk s full-duplex zvučnikom VC520 Pro, a jednostavne kontrole na dodir omogućuju brzo prigušivanje zvuka ili kontrolu glasnoće za savršeno audio iskustvo.

AVer-ov CAM340 + izuzetno je prenosiva, ali robusna USB kamera za konferencije, optimizirana za druženje i male prostore za sastanke. Nudi izuzetno široko vidno polje od 120 ° za lako snimanje svakog sudionika sastanka, a 4K snimanje pri 30 sličica u sekundi daje kristalno jasnu sliku na velikim monitorima. Jednosmjerni mikrofon omogućuje konferencijski poziv čak i ako korisnikovo računalo nema mikrofon. CAM340 + je lagan i staje u jednu ruku za lakši transport, a ugrađeni nosač za televizor prikladno se rasklapa od njegove baze.

"Ponosni smo što nagrađujemo AVer za njihova izvanredna postignuća u 2020. godini", rekla je Maria Jimenez, glavna direktorica za imenovanja Grupe za poslovnu inteligenciju. "Ovogodišnja skupina dobitnika očito prednjači svojim primjerima u globalnoj poslovnoj zajednici."