Ozvučenja i razglasi


Bez zvuka niti jedna prezentacija, predavanje, zabava ili gledanje filma nije potpuno. Kako bi upotpunili doživljaj audio-video iskustva u ponudi imamo kompletnu razglasnu opremu za konferencijske dvorane, uredske i javne prostore, prijenosne sustave te HiFi sustave za kućna kina i multiroom. Za izvedbu ozvučenja oslanjamo se isključivo na opremu provjerene kvalitete (Yamaha, Bose, JBL, AMC,  Wharfedale, Sennheiser, Creator, Aparte, Mackie, Harman Kardon, idr.)
 

ZVUČNICI
U ponudi zvučnika imamo širok raspon kvalitetnih ugradbenih i samostojećih te aktivnih i pasivnih zvučnika namijenjenih izvedbi sustava profesionalnog ozvučenja, multiroom rješenja, kućnih kina i audifilskog HiFi-a.
Nudimo i zvučnike otporne na sve vremenske uvjete za ozvučenje vanjskih prostora tei vrhunske brodske zvučnike izrađene da unatoč upotrebi u nepovoljnim uvjetima, kakvi su na moru, rade jednako dobro kao i zvučnici u vašem domu.
 
   
  POJAČALA
Pojačala dijelimo kao i zvučnike, na HiFi i profesionalna. HiFi pojačala namijenjena su kućnoj upotrebi, ona prenose audio i video signal te se zato koriste kao neizostavni dijelovi kućnih kina ili audio sustava. Profesionalna pojačala razlikuju se po jačoj izlaznoj snazi i prijenosu audio signala do mnogo više zvučnika istodobno (100V mreža). Moguća je i izvedba više zonskih sustava ozvučenja odnosno multiroom audio rješenja.
 
   
  MIKSETE
Zahvaljujući sve manjim dimenzijama i sve brojnijim funkcijama miksete nalaze svoje mjesto u sve više vrsta audio-video sustava. Njihova je osnovna namjena kontroliranje više pojedinačnih izvora signala poput mikrofona, CD ili DVD uređaja. U našoj ponudi možete pronaći i power miksete, kombinaciju pojačala i miksete u jednom uređaju. Power miksete iznimno pridonose mobilnosti vašeg razglasnog sustava.

 
   
  MIKROFONI
Mikrofone najčešće dijelimo na ručne is stolne, te naglavne i bube koje koristimo u situacijama kada su nam potrebne slobodne ruke te ručne i stolne. Stolne mikrofone iz naše ponude možete koristiti i kao postaje za glasanje po sistemu jedan govornik – jedan glas. Svi mikrofoni mogu se i bežično povezati sa sustavom što omogućava govorniku lakše kretanje i bolju interakciju sa auditorijem.
   
   
tour-guide TOUR-GUIDE
Tour-guide sustav za bežićan prijenos zvuka većoj grupi šlušatelja. Vodič govori normalnim glasom u lavalier mikrofon predajnika, a svi u prijemnici u grupi primaju kvalitetan, jasan govor na slušalicama. Za vrijeme obilaska posjetitelj može slobodno razgledati ili fotografirati a da ne gubi ni riječ pojašnjanja izgovorenu od strane vodiča. Moguće je voditi i do 16 grupa na različitim frekvencijama u krugu od stotinjak metara.