Poboljšan VB342 4K videokonferencijski soundbarAVer je unaprijedio i nadogradio AVER VB342+ videokonferencijski soundbar     

Tvrtka AVER nadogradila je svoj proizvod AVER VB342 soundbar s automatskim kadriranjem putam glasa (voice tracking).

AVer VB342 + video soundbar opremljen je najnovijim inovativnim funkcijama SmartFrame i SmartSpeaker, kako bi svaku sobu za sastanke i prezentacije pretvorio u vrhunski prostor za suradnju. Montirajte ovaj 4K USB konferencijski sustav ispod svog monitora i uživajte u izuzetnoj kvaliteti slike i zvuka koje pruža daljinsko povezivanje.

AVer SmartFrame i SmartSpeaker štede vrijeme i povećavaju produktivnost tima. Uz SmartFrame više nikada nećete morati gubiti vrijeme na ručno pomicanje, naginjanje i zumiranje kako biste prilagodili cijeli svoj tim na zaslonu.

Patentirati algoritam otkrivanja lica prepoznaje sve u sobi i automatski postavlja savršen kadar. SmartSpeaker automatski postavlja kameru na zvučnik, zanemarujući nevažne zvukove poput kuckanja bačene olovke ili šuškanja papira.

Ova je funkcija savršen dodatak profesionalnom zvuku VB342 + s eliminacijom mikrofonije i prigušivanjem buke.

VB342 + također nudi poboljšanu kvalitetu slike u otežanim uvjetima osvjetljenja, s istinskim širokim dinamičkim rasponom (WDR) do 120 db. WDR prilagođava ekspoziciju u skladu s okruženjima pozadinskog osvjetljenja visokog kontrasta, što omogućuje održavanje sastanaka u različitim situacijama osvjetljenja bez gubitka jasnoće. To znači da možete slobodno otvoriti zavjese i sastanak ispuniti prirodnim svjetlom kako biste povećali produktivnost, a istovremeno pružate kristalno jasnu sliku klijentima ili partnerima s druge strane veze.

Još jedno poboljšanje na AVER VB342 + je nadogradnja vidnog polja na 120 °. 4K PTZ kamera sada je konfigurirana s ovim izuzetno širokim kutom gledanja kako bi se omogućilo ugodno raspoređivanje stolaca oko stola za sastanke, bez stiskanja i naguravanja.