Pomicanje granica bežične video konferencije s AVer i ClickShare konferencijom


AVer information se udružuje s tvrtkom Barco kako bi zadovoljila vaše hibridne potrebe. Kvalitetni audio i video, te jednostavno bežično dijeljenje sadržaja omogućuju radnicima - ma gdje se oni nalazili - da se usredotoče na suradnju. Zajednička rješenja ClickShare i AVer-a u potpunosti su kompatibilna sa bilo kojom platformom za sastanke i prikladna su za različite veličine i vrste soba za sastanke.

Opremanje soba za sastanke ClickShare Conference i AVerovim AV rješenjima učinit će prijelaz između potpuno udaljenog i hibridnog radnog mjesta besprijekornim. Integracije Aver sustava za videokonferencije i ClickShare-a, lako se instaliraju i jednostavne su za upotrebu. Za samo nekoliko trenutaka sustav je spreman za rad i postavljena je vaša hibridna soba za sastanke.Potreba za IT podrškom je minimalna i ne trebate obučavati korisnike za početak. Samo jednim klikom možete se povezati s udaljenim suradnicima putem platforme za sastanke po vašem izboru. U roku od nekoliko sekundi bežično se povežete s AVer audio i video rješenjima i uživate u izvrsnoj audio i video kvaliteti. Svi na sastanku mogu sve savršeno vidjeti i čuti.

Rješenja za bežične konferencije ClickShare lako se kombiniraju s AVer-ovim VB130, AVer VB342 + i CAM520 Pro 2 za neometanu suradnju u prostorima sastanke . Da biste iskoristili veće prostorije za sastanke ili predavaonice s Barco Clickshare tehnologijom, AVer Pro AV automatsko praćenje i PTZ kamere poput AVER PTZ310 i Aver PTZ330 predstavljaju idealno rješenje.

Barco Clickshare i AVer podudaraju se prema veličini i vrsti vaše sobe za sastanke: od prostora za druženje do malih i velikih soba za sastanke. Štoviše, AVer nudi neke domišljate tehnologije kao što su SmartFrame i SmartSpeaker koje osiguravaju da na najbolji način iskoristite sobu za sastanke.