Predstavljen novi sustav za video konferenciju - AVer EVC300!


Jučer u Green Goldu, Kongresnom centru Forum Zagreb, svečano je predstavljen najnoviji sustav za video konferenciju AVer EVC300. Osim naše tvrtke, kao ekskluzivnog uvoznika i partnera, na predstavljanju sudjelovali su i predstavnici iz AVer Information Inc. iz Taiwana, koji su ovom prilikom  posjetiteljima uživo demonstrirali sve mogućnosti ovog sustava za video konferenciju.

EVC300 je povoljan, visoko kvalitetan i jednostavan za korištenje Full HD video konferencijski sustav, namjenjen tvrtkama s dislociranim uredima, partnerima i suradnicima - u drugim gradovima, državama, pa i kontinentima, a koji imaju potrebu za čestim sastancima i suradnjom.

EVC300 dolazi u kompletu sa svim potrebnim komponentama: glavnom CODEC jedinicom, jednim ambijentalnim mikrofonom, te pomičnom Full HD kamerom sa 16 x optičkim zumom, te svim potrebnim kablovima za povezivanje. Ovo "sve-u-jedan" rješenje, omogućuje korisnicima korištenje video konferencije odmah, bez potrebe za skupim instalacijama, nadogradnjama i sistemskom podrškom.

Patentirani, inteligentni mikrofon omogućuje spajanje više mikrofona lančano, kako bi se prilagodio korištenju i u velikim konferencijskim sobama s mnogo sudionika, omogućujući tako svima visokokvalitetan razgovor.

Svi važni razgovori i sastanci mogu se direktno snimiti i pohraniti na USB, bilo da ste online ili offline.

Model EVC300 omogućava spajanje i video konferencijski poziv i sa lokacijama koje ne posjeduju video konferencijski sustav. Naime, AVer je posebno u tu svrhu razvio EZMeetup aplikaciju koja se instalira na standardno računalo sa web kamerom i mikrofonom (npr. laptop). Također je kompatibilna i sa mobilnim platformama (IOS,Android).

Jocelyn Chan iz same tvrtke, uživo je, u samo nekoliko minuta, spojila ovaj video konferencijski sustav, te uspostavila videokonferencijski poziv s kolegom iz Taipea - demonstrirajući tako, koliko je uistinu model EVC300 jednostavan za korištenje.

Svi sudionici u kongresnom centru imali su priliku vidjeti kako izgleda visokokvalitetan, profesionalni sastanak putem videokonferencije, koja je danas postala neophodno sredstvo komunikacije u poslovnom svijetu - olakšavajući posao, ubrzavajući ga, te minimalizirajući  troškove, jer naprosto nema više potrebe za čestim poslovnim putovanjima i gubitkom radnog vremena, a istovremeno povećavajući efikasnost rada komunikacijom po potrebi i u željeno vrijeme sa udaljenim partnerima.

Za kraj, Jocelyn Chan, glavna menađerica u tvrtci AVer za video konferencijske sustave je izjavila: "Sve više malih i srednjih poduzetnika u potrazi je za video konferencijskim sustavom koji je danas neophodan za učinkovitu komunikaciju. Korištenje nekvalitetnih društvenih video mreža za poslovnu komunikaciju, poput Skype-a, može biti frustrirajuće i kontraproduktivno. S druge strane, uobičajeni videokonferencijski sustavi mogu biti preskupi i komplicirani za korištenje. Model EVC300 manjim poduzetnicima daje održivo i realno rješenje, pružajući fantastičnu video komunikaciju, puno kvalitetniju od besplatne internet video komunikacije, ali bez velikih troškova i kompleksnosti tradicionalnih videokonferencijskih sustava. AVer rješenja su laka za postavljanje i korištenje. Samo minute su potrebne za instaliranje s jednostavnim i jasnim kontrolama za uspostavljanje poziva. Svi Vaši kolege moći će uspostavljati pozive bez pomoći sistemske podrške. AVer videokonferencijski sustav također je jednostavan za održavanje, a sve dolazi u jednom paketu s trogodišnjom garancijom"

Pozivamo Vas u naš showroom kako bismo Vam prezentirali videokonferencijske uređaje - kontaktirajte nas!

Više o samim videokonferencijama pročitajte ovdje.