Projektor Optoma UHD35STx
Šifra proizvoda: 48477, stanje skladišta: na upit
  1. Savršeno za kućnu zabavu na velikom ekranu i zadivljujuće igranje
  2. Velika slika od 100" s udaljenosti od nešto više od jednog metra
  3. Podržava 1080p 240Hz pri 4,2ms i 4K 60Hz pri 16,9ms

Uronite u svijet Ultra HD igranja, sportova uživo i TV emisija. UHD35STx isporučuje impresivno svijetle 4K UHD slike visoke kvalitete, munjevito brzo ulazno kašnjenje od čak 4 ms i visoku stopu osvježavanja od 240 Hz - savršeno za konkurentsku prednost u igricama. Uz kratkodometnu leću, može se postaviti nešto više od jednog metra od područja projekcije, stvarajući veliku sliku od 100". Praktičan i jednostavan za postavljanje, ovaj kompaktni projektor visoke svjetline idealan je za dobro osvijetljena okruženja tako da ljubitelji sporta mogu uživati ​​u akciji uživo s obitelji ili prijateljima uz upaljena svjetla. Uz HDR i tehnologiju nevjerojatnih boja, pruža točnu reprodukciju boja vjernu životu za ljubitelje filmova. Integrirani zvučnik pruža snažan zvuk, a dva HDMI ulaza omogućuju povezivanje s više uređaja kao što su set-top box uređaji, igraće konzole i HDMI ključevi. Uz težinu manju od 3,5 kg, može se ponijeti kod prijatelja na sportski događaj, filmsku večer ili maraton igara - bilo gdje s ravnom površinom.

Rezolucija 4K UHD
S više od osam milijuna piksela, Ultra HD 4K rezolucija donosi četiri puta više detalja od Full HD, pružajući oštrije, životnije slike i bogatije boje. Doživite više!

Zabava na velikom ekranu
Odličan model za uživanje u filmovima, Live sportskim događajima, te TV emisijama na velikom ekranu do 300". 
 
Kompatibilan s HDR-om i HLG-om
Sposoban za primanje i prikaz HDR10 i Hybrid Log Gamma (HLG) HDR meta podataka, Optoma HDR / HLG kompatibilni projektori omogućuju vam da vidite daleko više detalja i teksture. Objekti izgledaju čvršći, životniji i dodatni detalji stvaraju veći osjećaj dubine, kao da gledate kroz prozor.
 

Amazing Colour tehnologija
'Amazing Colour' tehnologija pruža bolje performanse boja, za sve namjene - bilo da je riječ o projektorima za posao, obrazovanje ili kućnu zabavu. Kombinacija te napredne tehnologije, brojne postavke i značajke uređaja omogućuju korisnicima uživanje u dugotrajnim, pouzdanim, preciznim i visokokvalitetnim bojama za najvjerniji prikaz slike.

Colour Management System (CMS)
Prikazujte točne živopisne boje, za najbolji mogući dojam. Ova jedinstvena značajka pruža vam fleksibilnost da fino podešavanje postavki boja na Rec. 709 za optimalnu preciznost.

 

24p
Većina filmova snimljena je brzinom od 24 sličice u sekundi. Kako bi se očuvala vrhunska kvaliteta i čistoća slike, projektor Optoma UHD30 je prilagođen upravo kako bi mogao reproducirati 24fps, kako biste Vi doživjeli film, upravo onako kako ga je redatelj i zamislio.

Gaming mode
Poboljšane postavke "Gaming mode" načina rada s nevjerovatno brzim vremenom odziva od 4.20ms. 

Posjeduje dva HDMI ulaza
Dva HDMI ulza omogućuje povezivanje projektora jednostavno se možete povezati s igračom konzolom, set-top-box-om, laptopom, PC-om,  te Blu-Ray player-om pomoću samo jednog kabla. 

Ugrađen zvučnik
Upotpunite doživljaj kućnog kina praktičnim ugrađenim zvučnikom od 10W.


 

 Proizvođač Optoma
 Tip kućno kino, gaming
 Tehnologija DLP lampa
 Rezolucija UHD (3840x2160)
 Jakost svjetla 3600 ANSI lumena
 Kontrast 1,000,000:1
 Format slike 16:9 (4:3, 16:10)
 Keystone Vertikalni/Horizontalni ±00°
 Trajanje lampe 4000 (Bright), 15000 (Dynamic), 10000 (Eco)
 Throw ratio 0.5:1
 Buka 26 dB
 Zvučnik 1 x 10 W  
 Izlazi Audio 3.5mm, S/PDIF, USB-A power 1.5A, 12V trigger  
 Ulazi 2x HDMI 2.0, 1x RS232  
 Dimenzije        315x118x270 mm  
 Težina 3,9 Kg  
 Jamstvo 2 godine (lampa 12 mjeseci)  
Redovna cijena
Cijena bez PDV: na upit
Cijena sa PDV: na upit
Odobravamo
popuste za obrazovne i neprofitne organizacije
popuste na veću koliĉinu
popuste za daljnju prodaju