Projektori


Projektor za prezentacijeAVR je zastupnik renomiranih proizvođača projektora Optoma, Eiki i Digital Projection. Osim uvoza, veleprodaje, maloprodaje i distribucije, ovlašetni smo servis projektora, te svim našim korisnicima pružamo podršku i sigurnost za vrijeme, ali i izvan  jamstva.

U našoj ponudi možete pronaći LCD i DLP projektore za svaku namjenu. Uredski i školski (EDU) projektori, ultra prijenosni LED projektori za menadžere u pokretu, projektori za kućno kino sa posebnom kvalitetom video prikaza te snažni instalacijski i event line projektori, koji koriste više lampi i laser tehnologiju projekcije.

Prezentacija projektora

Željeni model projektora rado ćemo Vam prezentirati u našem showroom-u ili na Vašoj lokaciji, a naše stručno osoblje savjetovati će Vas pri kupnji, kako biste odabrali pravi model za Vaše potrebe. Svjesni smo da je teško uspoređivati projektore samo po specifikacijama, kvaliteta projicirane slike je ipak presudna.

Montaža projektora

Također, nudimo i uslugu dostave, montaže, spajanja i kalibracije projektora. Kompletna montaža uključuje sve od idejnog rješenja do izvedbe "ključ u ruke" te edukacije korisnika. Korisnicima nudimo i uslugu najma projektora, od osnovnih do profesionalnih modela projektora.

Odabir projektora

Kako bi vam olakšali kupnju i odabir projektora podijelili smo ih po osnovnoj namjeni (data projektor, kućno kino, širokokutni, gaming, mini-prijenosni te profesionalni projektori). Prilikom odabira odgovarajućeg modela projektora potrebno je obratiti pažnju prvenstveno na jakost svjetlosti, vrijednost kontrasta te format slike i rezoluciju (SVGA, XGA, WXGA, FullHD). Za detalje pogledajte vodič za projektore.

Trebate dodatne informacije ili pomoć pri odabiru? Kontaktirajte nas!


PONUDA PROJEKTORA
ponuda projektora Kompletna ponuda projektora s detaljnim specifikacijama i cijenama. Ukoliko neki od modela nije naveden, molimo da nas kontaktirate.
VODIČ ZA ODABIR PROJEKTORA
vodic za projektore Vodič u kojem možete pročitati kako odabrati projektor, ovisno o Vašim željama i potrebama, te na koje karakteristike obratiti pozornost.


Neobavezna usluga izrade idejnog rješenja i odabira odgovarajuće opreme za opremanje vašeg AV sustava
Brza i profesionalna usluga montaze i spajanja opreme provjera ispravnosti te edukacija korisnika
Osigurana tehnička podrška i servis opreme unutar i nakon jamstvenog roka
Nudimo mogućnost najma audio-video opreme po povoljnim cijenama i uvjetima