Prvi interaktivan, širokokutni projektor u Full HD rezoluciji!


  1. - Dostupni u Full HD i WXGA rezoluciji
  2. - Interaktivni i standardni modeli
  3. - Izrazito jednostavna montaža i autokalibracija
  4. - 4000 ANSI lumena i kontrast od 20 000:1
  5. - TouchBeam interaktivna tehnologija


Pogledajte našu ponudu projektora ili
nas kontaktirajte za dodatne informacije,
prezentaciju uređaja, savjetovanje i pomoć!
 

Stigla je nova serija snažnih, interaktivnih modela Optoma projektora ultra kratkog dometa, s 4000 ANSI lumena! Svi modeli iz nove serije se izrazito jednostavno postavljaju, zahvaljujući novim značajkama, a uključuju i prve Full HD 1080p širokokutne modele EH320UST i EH320USTi, te WXGA modele W320UST i W320USTi.

Uz 4000 ANSI lumena, nova serija projektora je među najsnažnijim širokokutnom modelima na tržištu. Visoka svjetlina zajedno s Full HD rezolucijom i širokokutnom lećom, reproducira zaista veliku sliku, koju cijela publika može jasno vidjeti, bez sjena od predavača ili učitelja. Primjerice, 1080p modeli mogu projicirati sliku dijagonale 100'' s udaljenosti od samo 55 cm, što je idealno za učionicu ili sobu za sastanke u kojoj su potrebne svijetle, živopisne slike i kristalno jasan tekst.
 Postavljanje i montaža projektora

Novi sustav postavljanja i ugradnje, s automatskom kalibracijom putem računala i posebno dizajniranim zidnim nosačem, omogućuje revolucionarno brzu i jednostavnu montažu projektora te integraciju s različitim bijelim pločama.

Tako primjerice, postojeći korisnici Epson UST modela mogu jednostavno zamijeniti svoj stari ili neispravan projektor, najnovijim Optoma Full HD modelom, pomoću  adaptera, koji je postavlja na postojeće instalacije i nosače za Epson UST projektore, za samo nekoliko minuta! Pogledajte video


Najnovija  interaktivna tehnologija

Nova serija širokokutnih, interaktivnih i neinteraktivnih modela Optoma projektora koristiti novu generaciju TouchBeam interaktivne tehnologije, za prirodniji i interaktivniji način komunikacije. Ona pruža veći stupanj kontrole, točnosti i brzine te na nju ne utječe ambijentalno i dnevno svjetlo u prostoriji. Uz TouchBeam interaktivnu tehnologiju u trenu pretvorite zid ili već postojeću standardnu bijelu ploču u interaktivnu radnu površinu po kojoj je omogućen rad više korisnika istovremeno - dodirom prsta, pomoću pasivne interaktivne olovke, obične olovke ili bilo kojeg sličnog predmeta. Ona olakšava crtanje, obilježavanje, zoom i okretanje projicirane slike. A također je moguće otvoriti dokumente ili web preglednike, te interakciju sa sadržajem bez potrebe za računalom, stoga je ova serija projektora kao stvorena za tvrtke, škole i fakultete!
DLP tehnologija

Istraživanja tržišta potvrđuju kako je 80% prodanih Full HD projektora u EU, u prošloj godini bilo DLP, umjesto 3LCD tehnologije, stoga svi Optoma projektori iz nove UST i USTi serije koriste najnoviju DLP tehnologiju prikaza. Ona osigurava da projektori zadrže svoju out-of-the-box kvalitetu slike i svjetlinu tijekom cijelog životnog vijeka projektora, budući da nema filtera koje je potrebno redovito uklanjati i čistiti kao kod 3LCD tehnologije, stoga troškovi održavanja gotovo da i ne postoje. Eco način rada nudi značajne uštede za potrošnju energije ali i žarulje projektora.


Omjer slike

Throw ratio od 0,25:1 za 1080p modele, odnosno 0,27:1 za WXGA modele, znači da oni mogu projicirati sliku dijagonale 100'' s udaljenosti od samo 55 cm, odnosno 58 cm. Projektor postavljen tako blizu zida ili ploče, u potpunosti otklanja pojavu sjene od predavača prilikom izlaganja.


3D i ugrađeni zvučnici

Projektori koriste i najnoviju 3D tehnologiju, što znači da mogu bez problema prikazati istinski 3D sadržaj iz gotovo bilo kojeg 3D izvora, a ugrađeni zvučnici snage 16W pružaju kvalitetan zvuk, bez potrebe za ulaganjem u dodatni, vanjski audio sustav. Novi, inovativan dizajn projektora, čini ventilator iznimno tihim, stoga neće niti najmanje ometati nastavu ili sastanke.


Povezivanje, konekcije i kontrola

Novi širokokutni modeli nude niz konekcijskih mogućnosti, uključujući dva HDMI i dva VGA ulaza, čineći prebacivanje s računala ili drugih izvora  vrlo jednostavno - pritiskom samo jednog gumba. Tu je i mogućnost umrežavanja, koja olakšava upravljanje projektorima na daljinu, putem RJ45. Kompatibilan Crestron RoomView® softver može se koristiti za uključivanje i isključivanje projektora, praćenje, upravljanje i nadzor nad čak 250 projektora u isto vrijeme s bilo kojeg računala.


Usporedba modela
Više informacija o novim modelima pogledaje na sljedećim poveznicama:

EH320USTi
 

Kako naša tvrtka može unaprijediti Vaše poslovanje?

 

U našoj ponudi možete pronaći različite modele interaktivnih i standardnih modela projektora za prodaju i najam, kao i svu dodatnu opremu. Naše stručno i educirano osoblje rado će Vas savjetovati i predložiti Vam rješenje prilagođeno Vašim individualnim, poslovnim potrebama. Također, rado ćemo Vam prezentirati različite modele projektora, te Vam na licu mjesta pokazati kako funkcioniraju u praksi. Osim konzultacija i prodaje, nudimo Vam i profesionalnu uslugu montaže i spajanja opreme, kao i edukaciju novih korisnika za korištenje, ali i  tehničku podršku i servis nakon prodaje.

Pored projektora i pripadajuće opreme, u ponudi imamo i svu ostalu audio/video opremu potrebnu za opremanje soba za sastanke i konferencijskih dvorana. Pogledajte prospekt ili nas kontaktirajte.