Što je to dokument kamera i koja joj je uloga u edukaciji?


Dokument kamera će Vašu učionicu u trenu pretvoriti u zabavno, zanimljivo i interaktivno mjesto, a u Vašim učenicima pobuditi znatiželju i želju za učenjem! To je prezentacijski alat koji svatko može koristiti, te izrazito jednostavno njime upravljati...
 


Pogledajte našu ponudu dokument kamera
ili nas kontaktirajte za dodatne informacije i pomoć!
   


Što je dokument kamera?

Dokument kamera je multi-funkcionalan, vizualni prezentacijski uređaj, koji omogućuje prikaz teksta, knjiga, predavanja i ispita, zatim bilo kakvog 3D objekta, dijapozitiva  ili mikroskopskog pogleda, ali i snimanje predavanja za ponovnu reprodukciju.

Jednostavno spojite dokument kameru s projektorom ili monitorom, te ju uključite. Zatim stavite željeni objekt ispod kamere, a ona će projicirati taj objekt na projekcijsko platno, zid ili TV/monitor.

Uređaj je izrazito brz i jednostavan za korištenje, te namijenjen za svakodnevnu uporabu, što ga uz interaktivni projektor i pametnu ploču, čini jednim od najpopularnijih prezentacijskih alata u edukaciji.


Dokument kamera je zapravo moderna zamjena za grafoskop, episkop ili dijaprojektor, ali nudi niz novih mogućnosti te omogućuje znatno kvalitetniji prikaz postojećih materijala od grafoskopa. Moguće ih je spojiti na računalo ili izravno na uređaje za prikaz slike kao što su projektor, plazma, LCD monitor, TV, i dr.

Zanima Vas kako funkcionira dokument kamera u praksi?
Javite nam se i dogovorite neobvezujuću demonstraciju !
   Kako koristiti dokument kameru u edukacijskom procesu?


Uvećajte i projicirajte objekte na velikom zaslonu!
Potaknite djetetov interes, poboljšajte mu koncentraciju i razvijajte znatiželju! Na taj način doživjeti će potpuno novi svijet! Dokument kamere mogu poslužiti i kao mikroskop.

Projicirajte i prikažite gradivo, tekst, knjigu ili prezentaciju!
Ponudite novi, bolji i interaktivniji način usvajanja gradiva, ali i međusobne komunikacije

Prikažite radove i projekte učenika!
Prezentirajte radove i projekte djece, potaknite njihovu suradnju, entuzijazam, samopouzdanje i natjecateljski duh. Uspoređujte njihove radove, kako bi djeca učila i jedni od drugih.

Snimite predavanje za ponovnu reprodukciju i analizu predavanja!
Dokument kamere omogućuju djelomično ili cjelokupno snimanje predavanja, kako biste kasnije mogli sami ili s kolegama prodiskutirati i analizirati svoj rad, ali i kako biste predavanja mogli ustupiti, primjerice učenicima koji nisu mogli prisustvovati predavanju. Također, predavanja možete objaviti i na web stranicama ustanove, na vlastitom blogu i slično.

Mogućnosti su beskonačne!
Bilo kakvi materijali, kao što su domaći radovi, projekti ili udžbenici mogu biti prikazani na dokument kameri, te pohranjeni na SD karticu. Svi ti materijali mogu se lako pronaći i prikazati koliko god je puta potrebno, bez gubitka kvalitete izvornog sadržaja.


Pogledajte našu ponudu dokument kamera
ili nas kontaktirajte za dodatne informacije i pomoć!
   
 
Zanima Vas kako funkcionira dokument kamera u praksi?
Kontaktirajte nas i dogovorite neobvezujuću demonstraciju!