Video-konferencije


Video konferencija (Videoconference) je komunikacija putem koje se zvuk i video slika razmjenjuju između dvije ili više lokacija. Primjenom videokonferencijskih rješenja se izbjegavaju ili minimaliziraju troškovi putovanja, gubitka radnog vremena te se povećava efikasnost rada komunikacijom po potrebi i u željeno vrijeme sa udaljenim partnerima.

Primjenom videokonferencijske opreme lako ćete ostvariti direktne sastanke, prijenos kongresa i seminara, edukaciju na daljinu, telemedicinu, sudske procese, klasične prezentacije i slično, s udaljenih lokacija.U ponudi imamo visoko kvalitetne uređaje tvrtke AVer, koji nude kompletno, "sve-u-jedan" rješenje, te omogućuju videokonferencije u realnom vremenu i u FullHD rezoluciji. Tijekom konferencije osim osnovne slike i zvuka moguće je prenositi i sadržaj s ostalih izvora: prezentacija sa računala, snimak dokument kamere, DVD, i sl. Također je lako snimiti kompletnu prezentaciju, sliku i zvuk te spremiti za kasnije korištenje ili reprodukciju. Pogledajte prospekt AVer videokonferencije (pdf)  ili cjenik niže za pregled proizvoda.

Naše stručno osoblje rado će Vam prezentirati uređaje za video konferenciju u našem showroom-u, ili na Vašoj lokaciji, te Vam preporučiti i ponuditi najoptimalnije rješenje. Pored toga, nudimo Vam i uslugu montaže i spajanja opreme, kao i edukaciju korisnika.


Trebate dodatne informacije ili pomoć pri odabiru? Kontaktirajte nas!

Mogucnosti videokonferencijePONUDA SUSTAVA ZA VIDEOKONFERENCIJU
Kompletna ponuda videokonferencijskih sustava, s detaljnim specifikacijama i cijenama. Ukoliko neki od proizvoda nije naveden, molimo da nas kontaktirate.
VODIČ ZA VIDEOKONFERENCIJU
Pojašnjenje rada videokonferencijskih uređaja.


Neobavezna usluga izrade idejnog rješenja i odabira odgovarajuće opreme za opremanje vašeg AV sustava
Brza i profesionalna usluga montaze i spajanja opreme provjera ispravnosti te edukacija korisnika
Osigurana tehnička podrška i servis opreme unutar i nakon jamstvenog roka
Nudimo mogućnost najma audio-video opreme po povoljnim cijenama i uvjetima