Vodić: Ozvučenje sakralnog objekta


PA sustavi pružaju optimalnu razumljivost govora, čak iu teškim akustičnim uvjetima kao što su crkve i sakralni objekti. Visoka razumljivost govora najvažnija je za praćenje PA aplikacija, iako pojedinačni zahtjevi za razglasni sustav ovise o lokaciji, opći zahtjev ostaje isti: reprodukcija zvuka treba sadržavati prirodan zvuk kako bi se osiguralo slušanje bez zamora ili mikrofonije.

Zahtjevi korisnika (sakralnog objekta) :

✔ Kvalitetan zvuk i reprodukcija glazbe
✔ Konzistentno ozvučenje potrenbno za događaj u teškim akustičkim uvjetima
✔ Frekvencijski stabilno projeciranje zvuka svakog zvučnika
✔ Svestrana upotreba, npr. za crkvenu službu, koncert ili kazališnu predstavu


PA kolonski zvučnici ETS-120SL/WS i ETS-220TW/WS pružaju savršen zvuk u izazovnom akustičnom okruženju. Tanak dizajn omogućuje arhitektonski nenametljivu instalaciju. Bez obzira sjedite li u prvom ili zadnjem redu, zvučnici daju jasnu i preciznu reprodukciju govora i glazbe bez ikakve akustične povratne sprege. Razdjelnik PA-24AD koristi se za usmjeravanje signala na 120 W mono pojačalo za miješanje PA-900S kao i na pojačalo klase D STA-850D. Za induktivni prijenos govora i glazbe primijenili smo loop pojačalo LA-202. Induktivni prijemnik LR-202 zatim prima elektromagnetsko polje koje stvara indukcijska petlja i pretvara ga u audio signal za publiku. CD-112/BT se koristi kao audio player koji može reproducirati i CD i MP3 datoteke i ima integrirani Bluetooth prijemnik.

Naša tvrtka ima više od 15 godina iskustva u tehničkom organiziranju evenata, te ćemo rado i Vama pomoći. Kontaktirajte nas